Jeugd: SHOT 3 scoort nuttige 5-5 bij HTC

Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 5 wij 5} Vandaag een wedstrijd waar het team bestaande uit Reinier, Michael en Roy met Luuk als 4e man (dubbel) voor het begin nogal tegen opzag, immers zij hadden vorige week met 8-2 gewonnen van Rega. Helaas waren we tengevolge van communicatie fouten enige uren te vroeg in Haarlem. Volgens het boekje moesten we spelen om 10.50uur echter de realiteit was 14.00 uur.

Al doende hebben we dus enige uren op het strand van Zandvoort doorgebracht hetgeen geen straf is met zulk mooi weer.Om 14.00 uur was het dan zover. Michael mocht het als eerste opnemen tegen Eenhoorn. De eerste set ging naar Eenhoorn met 11-2. Het beloofde dus inderdaad niet veel goeds. De tweede set kwam Michael beter in zijn spel maar hij kon het toch niet omzetten in een overwinning en hij bleef steken op 12 tegen 14. Ook de derde set kon Michael het niet bolweken. Hij verloor met 11-6. Dit betekende 1-0 voor HTC1. Roy mocht de tweede wedstrijd in het strijdperk tegen Tim. Hij ging met 8-11, 9-11 en 5-11 ten onder. Stand 2-0 voor HTC1. De derde wedstrijd van de dag was voor Reinier. Hij verloor de 1e set na een zinderende wedstrijd met 9-11. In de tweede set keerde het tij en kreeg Reinier vat op het spel van zijn tegenstander (Mathijs Visser) en won deze met 11-7. De derde set had Reinier de smaak van de overwinning te pakken en hij maakte korte metten met Mathijs 11-6. De vierde set haperde de machine van Reinier een beetje maar op het laatst was hij toch in staat de set in zijn voordeel te beslissen met 18-16. Dit bracht de stand op 2-1 in het voordeel van HTC.

Michael en Luuk deden het dubbelspel, de eerste set werd gewonnen met 13-11 de tweede met 11-6.Toen keerde het tij en Michael en Luuk hadden het moeilijk. Zij verloren de derde set met 11-6. De vierde set liep in het begin heel stroef maar gaande weg de wedstrijd werden Michael en Luuk beter. Zij ronden de 4e set af met een 11-8 overwinning. De stand was nu HTC1 2 SHOT3  2. Na de pauze mocht Michael beginnen tegen Tim Moeke. De eerste set werd na een spannende wedstrijd door Michael gewonnen met 18-16. De tweede was Michael echter de weg even kwijt en hij verloor deze met 9-11. De derde en vierde set deed Michael echter weer wat van hem verwacht werd 11-2 en 11-7 in zijn voordeel. Stand HTC1 2 – SHOT3 3.Vervolgens mocht Reinier voor zijn tweede wedstrijd aantreden tegen Eenhoorn ook dit werd een 4 setter. Reinier won de eerste set met 11-8. Eenhoorn stribbelde echter in de tweede set tegen en won deze met 11-8. De derde en vierde set waren beide spannende sets die uiteindelijk in het voordeel van Reinier uitpakten 12-10 en 14-12. Stand HTC1 2- SHOT 3 4. Vervolgens mocht Roy aantreden voor zijn tweede wedstrijd en wel tegen Martijn Visser. Roy won de 1e en 2e set redelijk eenvoudig met 11-7 en 11-8. Je zou denken de winst is binnen maar dat is niet zo. De derde set liep Roy liggen en verloor deze met 11-9. De vierde set was hij echter weer oppermachtig en won deze met 11-6. Stand HTC1 – SHOT 3 2-5.De volgende set was Reinier tegen Tim Moeke. Dit werd een 5 setter. Reinier verloor de 1e met 10-5, won de tweede met 11-7, verloor de derde met 11-8 won de vierde met 12-10. De vijfde set kon hij niet in zijn spel komen en verloor deze met 11-7. Tussen stand HTC1 – SHOT 3, 3-5.Michael mocht vervolgens weer laten zien wat zijn marktwaarde was tegen Martijn Visser. Hij won de eerste set met 12-10. Verloor echter de 2e set met 12-10. Verloor ook de derde set met 11-2. Won de 4e set met 11-7. Een vijfde set moest dus uitkomst brengen. Michael raakte echter geïrriteerd, ging van een voorsprong naar een verlies met 13-11. Tussenstand HTC1 SHOT 3, 4-5.De laatste wedstrijd was voor Roy. Roy leverde goed tegenstand en verloor de eerste set met 14-12. Toen had Roy echter de pijp leeg en verloor respectievelijk de 2e set met 11-1 en de derde met 11-8.Eindstand HTC 1 – SHOT 1: 5-5.