Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 5 zij 5} SHOT 3 – Spirit 2. De opdracht voor deze wedstrijd was winnen of minimaal gelijkspelen om zodoende de 2e plaats te consolideren. Het werd een gelijkspel 5-5.

Gespeeld werden door Reinier, Luuk en Roy. Michael was dit keer dubbelaar. Reinier begon tegen Modder. De opdracht voor Reinier was vandaag te moeilijk. Hij verloor zijn wedstrijd met respectievelijk 11-4, 11-9 en 11-9. Dat was dus niet het spetterende begin dat we ons voorgesteld hadden. Roy speelde als tweede tegen het meisje Leegwater. Roy deed deze keer wat van hem werd verwacht. De eerste won hij met 11-6. De tweede met 11-4 en in de derde maakte hij het nog even spannend maar won verdiend met 12-10.

Hierna kwam Luuk achter de tafel tegen Carnas. Carnas stond tot op dat moment op 100%. Luuk liet echter al snel merken dat hij dat wel even wilde veranderen. Hij won de eerste set met 11-9. De tweede set legde Luuk compleet zijn wil op aan Carnas en won deze met 11-4. Carnas stribbelde echter tegen en was niet van plan zijn score zomaar naar beneden bij te stellen. Hij won de derde en vierde set met respectievelijk 14-12 en 11-8. De vijfde set moest dus uitkomst brengen. In het begin van de set had Luuk het heel moeilijk en kwam met 5-1 achter. Na het wisselen van tafelhelft kreeg Luuk zich zelf weer in bedwang en liet er geen twijfel over bestaan wie de beste was. Hij won de set met 11-8.

Het dubbel werd deze maal verzorgd door Reinier en Michael. De eerste set werd gewonnen met 11-9. De tweede gewonnen met 11-6. Je zou zeggen dat het een gelopen race was maar niets was minder waar. De derde weer verloren met 11-3. De vierde verloren met 11-7. Er volgde een vijfde set. Het werd een spannende set die jammer genoeg werd verloren met 12-10. Jammer want tot nu toe had ons team voor de dubbel 100% score staan. Hier hadden beiden veel beter gekund maar soms was het teveel een spel om eigen roem te halen terwijl dit juist een team aangelegenheid moet zijn. Bij de rust was de stand daardoor 2-2.

Na de pauze mocht Roy beginnen tegen Modder. De eerst set werd verloren met 11-7 evenals de tweede. In de derde set leek het erop dat Roy het spel weer onder controle kreeg:12-10. De vierde was echter toch te moeilijk voor Roy en hij verloor met 11-8. Stand 2-3 in het nadeel van SHOT. De volgende wedstrijd werd gespeeld door Reinier tegen Carnas. Iedereen verwachtte dat Reinier het huzarenstukje van Luuk zou evenaren maar dat bleek niet zo te zijn. Reinier had duidelijk niet zijn dag en verloor de eerste set met 11-6, won de tweede set met 11-8 verloor de derde set met 11-9 en de vierde met 11-8. Reinier kon helaas tegen Carnas geen vuist maken.

Luuk speelde vervolgens tegen Leegwater. Zij was voor Luuk een maatje te klein. 14-12, 11-4 en 11-6. In de eerste set was Luuk wat erg voorzichtig maar gaf vervolgens duidelijk zijn visitekaartje af. Hierna moest Roy tegen Carnas. In de eerste set had Roy moeite om aan het spel van Carnas te wennen en verloor deze met 11-8. In de tweede set ging het duidelijk beter Roy won met 13-11. De derde set ging weer verloren met 11-9 en de vierde met 11-8. Luuk mocht zijn laatste wedstrijd spelen tegen Modder. Luuk kwam maar moeizaam in zijn spel. Hij toonde echter karakter en vocht zich uiteindelijk naar een overwinning in de eerste set 12-10. De tweede set was al even moeilijk maar deze verloor hij met 11-7. Luuk vocht als een leeuw hetgeen resulteerde in twee overwinningen in de derde en vierde set 11-7 en 11-9. De laatste wedstrijd van vandaag was voor Reinier tegen Leegwater. Ook Reinier was te sterk voor haar en won met 11-6, 11-6 en 11-8.

De einduitslag werd daardoor 5-5. Door deze uitslag wordt de 2e plaats voorlopig vastgehouden, maar er zit meer in dit team.