Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 7 wij 3}Shot 3 speelde vandaag haar slechtste wedstrijd in deze competitie maar behield middels een beetje geluk haar 3e plaats.Tegenstander van vandaag was Wanzl/Belcrum 2 uit Breda. Gespeeld werd er door Luuk, Michael en Roy. Gedubbeld werd er door Luuk en Michael.

Deze keer beet Roy het spits af tegen A. Damnjanovic. Roy verloor de 1e set met 11- 7. De tweede set was echter voor Roy met 11-4. De derde verloor Roy weer met 11–5. De vierde was weer voor Roy met 11-7. De vijfde kon Roy echter niet in zijn voor deel beslissen en verloor hij met 11-8. Tussenstand Wanzl/Belcrum 2 – Shot 3. 1–0.
Vervolgens mocht Michael het strijdperk betreden tegen T. Meijvis. Michael verloor de eerste en tweede set met 11-8 en 11-6. Het leek onbegonnen werk voor Michael maar dat was niet zo. Ik de derde vierde en vijfde set kreeg Michael loon naar werken en won deze keurig met 11-6, 11-2, en 11-7. Tussenstand Wanzl/Belcrum 2 – Shot 3. 1-1.
De derde wedstrijd werd gespeeld tussen Luuk en Lennart Slaats. Ook Luuk verloor de 1e en 2e set met 11-8 en 12-10. De derde set was echter voor Luuk met 11-5. In de vierde set liet Luuk het echter opnieuw afweten en verloor deze met 11-7. Tussenstand Wanzl/Belcrum 2 – Shot 3. 2-1
Het dubbel werd gespeeld door Luuk en Michael. Tegenstanders waren Meijvis en Damnjanovic. Luuk en Michael verloren de 1e set met 11-9. De tweede set wonnen zij echter met 14- 12. De derde set was weer voor Meijvis en Damnjanovic met 11-4 De vierde set was weer voor Luuk en Michael 11-7. De vijfde set moest uitkomst brengen. Deze werd door Luuk en Michael verloren met 11-8. Tussenstand Wanzl/Belcrum 2 – Shot 3. 3-1
Na de rust pauze moest Roy aantreden tegen Meijvis. De eerste set werd door Meijvis gewonnen met 11-9. De 2e set was voor Roy met 14-12. De 3e set was weer voor Meijvis met 11-4. De vierde ging weer naar Roy met 11-7. En de vijfde ging helaas naar Meijvis met 11-8. Het was een strijd die gelijk opging maar helaas in het voordeel van Meijvis beslecht werd. Tussenstand Wanzl/Belcrum 2 – Shot 3. 4-1
Luuk moest vervolgens tegen Damnjanovic. Deze wedstrijd werd tamelijk eenvoudig door Luuk gewonnen met 11-2, 11-3 en 11-4. Er werd door Luuk weer hoop gevestigd voor de volgende wedstrijden. Tussenstand Wanzl/Belcrum 2 – Shot 3. 4-2
Michael speelde zijn 2e wedstrijd tegen Lennart Slaats. Het werd een zeer spannende strijd tussen twee spelers die nauwelijks voor elkaar onder deden. Michael won de 1e set met 13-11. Hij verloor de 2e set met 11-6. Won de derde set met 11-9. Verloor de vierde set met 15-13, zodat ook hier de vijfde set uitkomst moest brengen. Michael kon het echter niet bolwerken in de vijfde. Tussenstand Wanzl/Belcrum 2 – Shot 3. 5-2
Vervolgens mocht Luuk zijn laatste wedstrijd spelen tegen Meijvis. Het viel vandaag allemaal niet mee voor Luuk. Hij won de eerste set met 11-3. Verloor de 2e en 3e set met 11-9 en 11-5. Hij herpakte zich in de 4e set en won deze met 11-5. Ook hier moest dus de 5e set uitkomst brengen. Luuk kon het niet bolwerken en verloor deze met 12-10. Tussenstand Wanzl/Belcrum 2 – Shot 3. 6-2
De laatste wedstrijd van Lennart Slaats. Een oude bekende voor Roy. Roy had vandaag zijn dag niet en kon niets uitrichten Hij verloor in 3 sets van Lennart met 11-5, 11-3 en 11-9. Wanzl/Belcrum 2 – Shot 3. 7-2
De laatste wedstrijd was voor Michael tegen Damnjanovic. Michael verloor de 1e set met 11-7. De 2e en 3e set won hij echter met 11-8 en 11-9. De 4e set verloor hij echter weer met 11-9. Ook hier een 5e set. Michael vocht als een leeuw en hield zich zelf goed in toom. Dit was een Michael zoals we hem graag zien. Gretig en vol zelfvertrouwen. Hij won deze set dan ook met 11-9.
Al met al spannende wedstrijden waarbij de meeste vijf setters waren. De uitslag valt voor Shot niet tegen maar had evengoed andersom kunnen zijn. Het was vandaag niet echt wie de sterkste was maar meer wie de gelukkigste was.
De eindstand werd Wanzl/Belcrum 2 – Shot 3. 7-3
Je zou verwachten dat dit verregaande consequenties zou hebben voor de stand in de competitie. Maar dat valt gelukkig nogal mee. We bezetten de 3e plaats maar wel met respectievelijk 9 en 5 punten achterstand op de nummers 1 en 2.
Met nog twee wedstrijden voor de boeg moet het mogelijk zijn de 3e plaats te behouden en zou de 2e nog mogelijk zijn.