Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 5 wij 5}Shot 3 behoudt de 3e positie. Tegenstander van vandaag was Spirit 2 uit Oudkarspel. Gespeeld werd er door Luuk, Michael en Roy. Gedubbeld werd er door Luuk en Roy.

Deze keer beet Michael het spits af tegen Carnas. Michael had vandaag duidelijk niet zijn dag en Carnas was een maatje te groot. Michael verloor alle drie sets, kwam in de laatste set nog terug maar kwam toch tekort. Hij verloor met 11-6,11-9 en 17-15. Tussenstand Spirit 2 – Shot 3: 1 – 0.
Vervolgens mocht Luuk het strijdperk betreden tegen Bakker. Luuk was vandaag wel in goede doen en maakte korte metten met Bakker 11-8, 12-10 en 11-8. Tussenstand Spirit 2 – Shot 3: 1 – 1.
De derde wedstrijd  werd gespeeld tussen Roy en Modder. Roy verloor de 1e en 2e set met respectievelijk 11-7 en 11-5. Toen keerde het tij en Roy won de 3e set met 11-5 en vervolgens ook de 4e met 11-5. In de vijfde set liet Roy het afweten en verloor deze met 11-5. Tussenstand  Spirit 2 – Shot 3: 2 – 1.
Het dubbel werd gespeeld door Luuk en Roy. Tegenstanders waren Carnas en Modder. Luuk en Roy verloren de 1e set met 11-7. De tweede en derde set waren echter wel voor Luuk en Roy met 11- 9 en 11-6. De vierde set was weer voor de tegenstanders met 11-8. De 5e set werd door Luuk en Roy kansloos verloren met 11-3. Tussenstand Spirit 2 – Shot 3: 3 – 1.
Na de rust pauze moest Michael aantreden tegen Bakker. Michael kwam ditmaal goed in zijn spel en beslechte de wedstrijd in 3 sets in zijn voordeel 11-9, 11-9 en 11-8. Tussenstand Spirit 2 –  Shot 3: 3 – 2.
Roy moest vervolgens tegen Carnas. De eerste set werd door Michael gewonnen met 12-10. De 2e en 3e en 4e set werden door Roy verloren met 11-7, 11-8 en 11-9. Tussenstand Spirit 2 – Shot 3: 4 – 2.
Luuk speelde zijn 2e wedstrijd tegen Modder. Luuk won de eerste 2 sets tamelijk eenvoudig met 11-5 en 11-5. De 3e set was echter beduidend moeilijker voor Luuk dan hij had gedacht. Hij verloor deze dan ook met 11-9. De 4e set herpakte hij zich en won netjes met 11-9. Soms is concentratie echter beter dan schelden. Daar win je meestal niet mee. Tussenstand Spirit 2 – Shot 3: 4 – 3.
Vervolgens mocht Roy zijn laatste wedstrijd spelen tegen Bakker. Ook Roy kwam deze wedstrijd eindelijk een keer in zijn spelritme. Hij liet zien dat hij echt kon winnen en deed dit met 12-10, 11-4 en 11-7. Tussenstand Spirit 2 – Shot 3: 4 – 4.
De laatste wedstrijd van de dag voor Michael was tegen Modder. Michael won de 1e set met 11-9. Toen raakte hij helemaal de weg kwijt en verloor de 2e, 3e en vierde set met 11-3, 11-2 en 11-1.
Tussenstand Spirit 2 – Shot 3: 5 – 4.
De laatste wedstrijd van vandaag was voor Luuk. Hij mocht het opnemen tegen Carnas. Het werd een ongelijke strijd. Luuk was genadeloos en won met 11-8, 11-5 en 11-2.
Hierdoor werd de eindstrijd Spirit 2 – Shot 3: 5 – 5.

Het geluk voor dit team kan echter niet op. De standen bij de andere wedstrijden in de competitie waren zodanig dat Shot 3 nu op een 3e plaats staat met twee punten voorsprong op nummer 4 en 1 punt achterstand op nummer 2 zijnde de tegenstander van volgende week. Het zou dus mogelijk moeten zijn om………