Share on whatsapp
Share on email

Was de eerste week van de jeugdcompetitie nog moeizaam voor de Shotters, de tweede week ging al een stuk beter! Alle teams waren compleet, er werd verbeten gevochten voor de punten en de resultaten waren ook beter.

SHOT 1 – Hilversum 6:  4-6

Het eerste speelde een onfortuinlijke wedstrijd tegen Hilversum. Met name Ruben speelde bij vlagen zeer sterk, maar had 2 keer het geluk niet aan zijn zijde. Hij bleef helaas puntloos. Jasper (1x) en Boris (2x) maakten wel punten en verzilverden samen ook het dubbelspel.

SHOT 2 – HTTC 2:  5-5

Een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft van de wedstrijd liep het 2e, ondanks goede tegenstand, tegen een 4-1 achterstand aan. In de tweede helft werd dat knap gerepareerd zonder daarvoor 5-gamers nodig te hebben. Aan het eind werden de punten keurig verdeeld, waarbij Ronnie en Trey 2 keer scoorden en Jasper 1 punt wist toe te voegen.

SHOT 3 – TTVN 2:  9-1

Het 3e trof een tegenstander met 2 invallers, waardoor de wedstrijd al zijn glans verloor. Dan is het de kunst de concentratie vast te houden. Dat bleek nog best moeilijk. Ellias won zeer moeizaam van een invaller maar bleef wel ongeslagen, net als Glenn. Khalid was minder bij de les en verloor dat ene punt.

SHOT 4 – Rega 4:  5-5

Ook hier een wedstrijd met 2 gezichten met een 4-1 achterstand na 5 wedstrijden. Net als bij het 2e werd dat keurig rechtgezet in de tweede helft. Sven had in 2 wedstrijden zeker winstkansen maar weinig geluk. Hij bleef puntloos deze middag. Maurits (2x) en Quinten (ongeslagen) wisent wel de punten te verzilveren.

SHOT 5 – TTVN 4:  1-9

Het lukt het 5e nog niet echt om potten te breken in de 6e klas al waren ze er vaak dicht bij, getuige de 3 5-gamers waarmee werd verloren. Kevin moest ook deze week de eer redden. Cedric en Roy kwamen niet tot winst.

SHOT 6 – TTVN 5:  3-2

Alweer de 2e winst voor het 6e, maar het ging dit keer niet vanzelf. Twee partijen werden met moeite in de 5e game gewonnen. Laurens was weer spekkoper met 2 zeges, Janneke won 1 keer.

SHOT 7 – Gispen 3:  2-3

Het 7e was vorige week nog vrij en startte dus nu pas met de competitie. Dat ging direct al heel verdienstelijk. Veel spannende wedstrijden en een nipte nederlaag. Isa en Lotte pakten beiden 1 punt, wat Marlieke helaas niet lukte.