Nieuw: GIRLS ONLY training in de afdeling Midden!!!

Ben je een jeugdspeelster of dame spelend in de afdeling Midden en wil je je spelniveau verbeteren? Schrijf je dan in voor de nieuw te starten GIRLS ONLY training. Alle meisjes en dames van ieder niveau zijn welkom op deze trainingen.

Er zullen door het jaar heen 10 trainingen verzorgd worden op van te voren vastgestelde zondagen van 10.00 tot 11.30 uur in de zaal van SHOT Soest. De trainsters zijn Irene Aengeenbrug en Juliet van Veen. Kosten voor 10 trainingen zijn € 25,- . De eerste vier trainingen zijn op de volgende dagen: 4 en 18 november, 9 en 23 december.
De trainingen voor 2019 worden nog vastgesteld nadat de data voor RBT en AT zijn vastgelegd (worden z.s.m. bekend).

Inschrijven kan bij Juliet van Veen: julietvanveen@xmsnet.nl tot uiterlijk 14 oktober. De training gaat starten bij een minimum aantal van 10 deelneemsters. Bij de uitnodiging voor de eerste training volgt een betalingsverzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.