SHOT in het kort

SHOT is een tafeltennisvereniging voor iedereen: jong en oud, fanatieke en minder fanatiek, recreatief en competitief, mannen en vrouwen, jongens en meisjes. Gezelligheid en prestatie gaan bij ons hand in hand. Er is veel gelegenheid om te trainen en vrij te spelen. Daarnaast organiseren we vele activiteiten zoals onze jaarlijkse familiedag, spelletjesavonden en diverse toernooien.

SHOT heeft ruim 100 leden. Hiermee zijn we één van de grootste verenigingen in de afdeling Midden. Ons ledenbestand bestaat uit ongeveer 40 jeugdleden. Daarnaast hebben we ook een recreantenbestand van 25 leden. Tafeltennis is dus  echt een sport voor alle leeftijden! Bij de jeugd zijn 7 teams actief. We hebben op dit moment 10 seniorenteams en een tweetal teams in de duocompetitie. Na het kampioenschap in het voorjaar van 2014 zal het eerste seniorenteam van SHOT in het najaar weer uitkomen in de landelijke competitie.

SHOT heeft een grote speelzaal tot haar beschikking op de Di Lassostraat 65 in Soest Op de meeste avonden zijn we geopend en kun je binnen lopen om een kijkje te komen nemen. Kijk in het menu Trainingen voor meer informatie over trainingstijden.

Tafeltennis is geen dure sport. De weinige dingen die nodig zijn sportkleding, sportschoenen en een batje. Via onze hoofdsponsor Menereis is het mogelijk om een introductiepakket te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Natuurlijk betaal je bij een club contributie. Dit varieert van € 130 per seizoen (seizoen 2014/2015) voor een recreant jeugdlid tot € 170 voor een competitie spelende senior.

Op deze site vind je veel informatie over onze vereniging. Kijk bijvoorbeeld eens onder competitie om meer informatie te vinden over de prestaties van onze teams in de diverse competities. Om te zien hoe actief onze vereniging is, kun je bij het menu Activiteiten zien wat wij allemaal organiseren gedurende een seizoen. Foto’s vind je in ons Picasa album en natuurlijk zijn we ook actief of Facebook en Twitter.

Sponsoring en PR

SHOT heeft diverse sponsors. Op dit moment zijn de volgende bedrijven sponsor van SHOT:

Menereis Leveranciers van tafeltennismaterialen. Sinds 1 januari 2009 is Menereis hoofdsponsor van SHOT. Vanaf de oprichting van het bedrijf eind 2008 heeft Menereis in korte tijd grote naam gemaakt in de tafeltenniswereld en is ook niet meer weg te denken uit de tafeltenniswereld.

Albert Heijn De Albert Heijn behoeft natuurlijk geen nadere introductie! AH is sponsor van SHOT bij evenementen zoals het 60-jarig jubileum in de zomer van 2011 en toernooien zoals het kindertafeltennisfeest en de Menereis Open Soester.

Elektrofort Elektrofort ontwerpt, installeert en onderhoudt elektrotechnische installaties in de privéwoning en zakelijke omgeving. Bij de verbouwing van de kantine in de zomer van 2012 heeft Elektrofort voor SHOT advies gegeven omtrent de elektrische leidingen en heeft deze vervolgens ook geïnstalleerd.

Stalenhoef Stalenhoef is een bedrijf uit Soest dat belettering en raamfolies levert. Bij de verbouwing van de kantine heeft Stalenhoef voor de belettering van de bewegwijzering in het gebouw gezorgd.

Voortjes Schilders Voortjes Schilders is een familie schildersbedrijf uit Soest. Ook dit bedrijf heeft SHOT geholpen bij de verbouwing van de kantine, Voortjes heeft hierbij verf ter beschikking gesteld.

Er zijn verschillende mogelijkheden om SHOT te sponsoren. Hierbij kunt u denken aan een vermelding op deze website, shirtsponsoring, borden, trainingspakken etc. Wilt u meer informatie over de verschillende sponsormogelijkheden, neem dan contact op met de leden van onze sponsorcommissie.

Ook op het gebied van PR zijn we zeer actief. Niet alleen op deze website lees je resultaten en verslagen van onze teams. Wekelijks wordt een verslag gepubliceerd in de Soester Courant. Via het digitale archief van de Soester Courant zijn de artikelen van de afgelopen jaren te raadplegen. Naast de verslagen zijn we ook wekelijks te horen op Radio Soest waar een speler van het eerste team geïnterviewd wordt over de verrichtingen in de competitie.