Sterke speelronde voor SHOT-jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Deze speelronde kwamen alle 4 de jeugdteams weer in actie, met wisselende resultaten. Er werd 2 keer gewonnen en één keer ruim verloren. De competitie nadert haar eind en dus zal de spanning voor enkele teams stijgen.

4e klasse

SHOT 1

– DTV Smash 1

6-4

Een kleine overwinning voor het eerste team. Daarmee staat het team op een goede 3e plaats met een flinke achterstand op de nummers 1 en 2. De doelstelling zal dus zijn om deze positie vast te houden

6e klasse

SHOT 2

–          LTTC 2

10-0

Een perfecte score voor team 2! Dennis, Henk Jan en Marien wonnen al hun partijen en daarmee staan ze met nog 3 wedstrijden voor de boeg op de 1e plaats. Vasthouden dus!

6e klasse

SHOT 3

–    Tielse TC 2

1-9

Het 3e had een slechte dag en er werd met maar liefst 1-9 verloren. Daan was de enige die nog een punt kon verzilveren. Het team staat nu op de 3e plaats en ook hier valt niet veel meer te behalen. Ook hier zal het doel dus zijn om deze positie vast te houden.

Starters

SHOT 4

–            ATC 4

5-0

Na een tweede plaats in de reguliere competitie presteert het 4e ook goed in de play-off ronde. Na een 2-3 overwinning behaalt het team dit keer de maximale score en staat het 2e in de poule.