Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 5 wij 5}Ondanks het gelijkspel 5 – 5 in Veenendaal behoudt SHOT 3 de leiderspositie. Tegenstander van vandaag was SKF 1. Gespeeld werd er door Luuk, Reinier en Roy. Gedubbeld werd er door Luuk en Roy.

Deze keer beet Roy het spits af tegen Van den Berg. Van den Berg was ditmaal een maatje te groot voor Roy en won in drie sets met 3 maal 11-4. Tussenstand  SKF 1 – Shot 3 1-0. Vervolgens mocht Luuk het strijdperk betreden tegen De Vries. De Vries Kon echter niet tegen Luuk op en verloor kansloos met 3 – 0. Setstanden  11-4, 11-9 en 11-4 in het voordeel van Luuk. Tussenstand SKF 1 – Shot 3 1-1. De derde wedstrijd  werd gespeeld tussen Reinier en Lustgraaf. Reinier trok de 1e en 2e set eenvoudig naar zich toe met 13 – 11 en 11 – 4. Daarna keerde het tij en won Lustgraaf twee sets 11-6 en 12 – 10. De vijfde set moest uitkomst brengen. Reinier kon maar slecht in zijn spel komen en verloor deze set met 11 -7. Wel verloren maar met een geweldige inzet. Tussenstand SKF 1 – Shot 3 2 – 1.

Het dubbel werd voor de 1e maal dit seizoen gespeeld door Luuk en Roy. Tegenstanders waren Van den Berg en Lustgraaf. Luuk en Roy speelden goed en vormden een heel goed koppel. De eerste twee sets gingen echter naar de tegenstanders met 13-11 en  11-8. In de derde set keerde het tij. Mede door het goede overleg tussen Luuk en Roy werden de derde en vierde set beiden met 12 – 10 gewonnen. Ook hier moest de vijfde set uitkomst brengen. Het werd een zinderende set die uiteindelijk in een 14 – 12 overwinning voor Luuk en Roy eindigde. Zowaar een geweldige uitslag. Je ziet dus dat goed overleg binnen een team ontzettend belangrijk is. Dit team belooft nog wat voor de toekomst. Tussenstand SKF 1 – Shot 3 2 – 2.

Na de rust pauze moest Roy aantreden tegen De Vries. De eerste set werd door Roy nipt verloren met 11-9. De tweede set was het andersom en won Roy met 11-9. De derde set ging weer naar De Vries met 11-8. De vierde weer naar Roy met 11-9. Ook hier was dus een vijfde set nodig. Deze spannende set eindigde in het voordeel van Roy 11-9. Een leuke heel spannende wedstrijd die echter veel energie koste. Tussenstand SKF 1 – Shot 3 2 – 3. Hierna speelde Reinier zijn tweede wedstrijd tegen Van den Berg. Het was een spannende wedstrijd die Van den Berg echter in vieren in zijn voordeel besliste, 11-5, 11-9, 10-12 en 11-7. Tussenstand SKF 1– Shot 3 3 – 3.Luuk kwam voor zijn tweede wedstrijd Lustgraaf tegen. Het werd al met al een eenvoudige wedstrijd voor Luuk. Hij won de eerste set met 11-8. Verloor echter door concentratiegebrek de tweede set met 12-10. Hierna herpakte Luuk zich en won eenvoudig de derde en vierde set met respectievelijk 11-5 en 11-3. Tussenstand SKF 1 – Shot 3 3 – 4

De laatste wedstrijd van Reinier was tegen De Vries. Reinier deed wat van hem verwacht werd en won in drie sets met respectievelijk 11-8, 11-6 en 11-7. Tussenstand SKF 1 – Shot 3 3 – 5.
De laatste wedstrijd voor Roy was tegen Lustgraaf. Het lukte Roy daarbij helaas niet om zijn inzet in winst om te zetten. Hij verloor in drie sets met 11-8, 11-7 en 14-12. Tussenstand SKF 1– Shot 3 4 – 5. De laatste wedstrijd van de dag ging tussen Luuk en Van den Berg. De eerste was een geweldig spannende set die uiteindelijk met 14-12 in het voordeel van Van den Berg werd beslist. De tweede en derde set waren heel moeilijk voor Luuk. Hij had niet goed zijn antwoord klaar en kwam maar moeilijk in zijn spel. Hij verloor beide sets met 11-6 en 11-9.

Hierdoor werd de einduitslag 5-5. Voor de competitie betekent dit dat we ook nu nog met Shot (W) op een gedeelde eerste plaats staan hetgeen gezien het verloop van de competitie als hoopgevend gezien mag worden. Volgende week spelen we een thuiswedstrijd die dus de nodige spanning teweeg brengt.