7 overwinningen in speelweek 4

De 10 senioren teams van SHOT kwamen deze weer allemaal in actie. Gelukkig deze week betere uitslagen dan vorige week: 7 teams wisten deze week een overwinning te noteren.

In de hoofdklasse viel er twee keer een 6-4 te noteren. Het eerste boekte een 6-4 overwinning tegen SVO en is zodoende weer terug in de strijd om handhaving. Team 2 leek op een overwinning af te stevenen, maar in de laatste 3 partijen ging het alsnog mis waardoor Almeerspin met 4-6 de winst pakte.

In de 2e klasse scoorde SHOT 3 weer een overwinning: 6-4 tegen ATC Almere. SHOT 3 staat bovenaan en volgende week komt titelconcurrent TTVN op bezoek. Voor het vierde team is de 2e klasse duidelijk iets te hoog gegrepen. Wederom moest een nederlaag geïncasseerd worden, ditmaal 6-4 tegen Hilversum. Michael was wel de beste speler van de avond, hij scoorde een fraaie hattrick.

In de 3e klasse kwam team 5 maandag al in actie. Bij TVP in Putten werd een 8-2 overwinning genoteerd. In deze klasse noteerde ook team 6 een fraaie overwinning: 1-9 bij Gispen.

In de 4 klasse konden we ook goede uitslagen verwelkomen. In de uitwedstrijd tegen WIK werd door team 7 met 6-4 gewonnen. Voorlopig staat dit team 5e, maar is er nog van alles mogelijk. Team 8 ging dinsdag bij SVO op bezoek en kwam thuis met een 7-3 overwinning. Nog steeds bovenaan en nu 3 punten los van de concurrent. Voor team 9 blijft het toch wennen in de 4e klasse. Deze keer werd verloren van Bijmaat: 3-7. Er is een gaatje met de middenmoot, handhaving zal dus een zeer moeilijke opgave worden.

In de 5e klasse behaalde SHOT 10 een mooie 7-3 overwinning op Almeerspin. Het tiende staat nu 3e met 21 punten. Ook hier is nog van alles mogelijk, de achterstand op de nummer 2 is 1 punt en dat is evenveel als de voorsprong op nummer 4.