Diverse SHOT-teams op kampioenskoers

Deze week kwamen alle SHOT teams in actie. Niet zo’n goede week voor SHOT als vorige week, maar toch een aantal mooie uitslagen. Team 1, 4, 8 en 9 boekten zeer ruime overwinningen. Daar tegenover stonden echter ook zware nederlagen voor teams 2 en 3. Positief in ieder geval is dat halverwege de najaarscompetitie een aantal SHOT teams op kampioenskoers ligt. Houden deze teams dit vol in de tweede helft van de najaarscompetitie?

 

Hoofdklasse

REGA 2 SHOT 1 2 – 8 Een mooie uitslag voor het eerste team. Hans behield zijn 100% score en René Rietveld scoorde zijn eerste hattrick. Martin pakte twee punten, het dubbel heeft nog steeds geen punt opgeleverd.
1e Klasse

Bijmaat 3 SHOT 2 10 – 0 Wederom een zware avond voor het tweede. Het tweede is helaas afgezakt naar de 6e plaats.
2e Klasse

Over ’t Net 3 SHOT 3 8 – 2 Het was ook niet de avond van team 3. Danny wist een 10-5 voorsprong in de vijfde niet te verzilveren. Maria en Axel wonnen beiden één partij.
3e Klasse

SHOT 4 UTTC 8 8 – 2 Gerrit, Greg en Wieb boekten weer een mooie overwinning. Als de inhaalwedstrijd volgende week wordt gewonnen, grijpt SHOT 4 de koppositie in deze poule.
3e Klasse

SHOT 5 ZETA 1 3 – 7 Het blijft moeizaam voor dit team. Pim, Mark en Gerben wonnen alledrie één partij.
4e Klasse

SHOT 6 ZTTV 4 6 – 4 Dit keer blonk Fred uit, hij liet een loepzuivere hattrick aantekenen. George en Jan pakten ieder één partij. SHOT 6 staat bovenaan, maar worden op de voet gevolgd door Good Luck en ATC Almere.
4e Klasse

Hilversum 22 SHOT 7 4 – 6 Halverwege de competitie staat team 7 bovenaan in de 4e Klasse. Sascha is nog steeds ongeslagen. Joop pakte deze avond 2 partijen, voor Adri blijft het nog wennen in de 4e Klasse.
5e Klasse

SHOT 8 TOVO 3 9 – 1 Een slechte start in de eerste partij voor Daan, maar daarna gingen alle partijen naar SHOT. Ook team 8 staat bovenaan, met een redelijke voorsprong van 6 punten op de concurrent.
5e Klasse

De Vaart 3 SHOT 9 2 – 8 Ook een mooie zege voor team 9. De hattricks kwamen op naam van Anton en Hans Bartijn. De andere Hans (de Heij) moest twee keer een tegenstander feliciteren.