Het nieuwe seizoen is begonnen!

Afgelopen week is het seizoen 2019-2020 officieus begonnen. De trainingen voor de jeugd zijn gestart op maandag 19 augustus. En op zaterdag 24 augustus was er een “seizoensopening” voor de jeugd.

Ondanks het warme zomerweer was er een mooie groep kinderen die onder begeleiding van Rob, Marcel, Luuk en Sascha aan de slag gingen. Veel trainen op vastheid, maar ook bijvoorbeeld op service. Luuk had in zijn vakantie een nieuwe set attributen samengesteld die ingezet kunnen worden bij bijvoorbeeld de servicetraining. Denk aan nieuwe bekers (verschillend in formaat) en houten diertjes die je moet raken bij het serveren.

 

 

 

 

 

 

 

Na de training, die we natuurlijk ook even onderbraken voor een lekker verkoelend ijsje, was er een bijeenkomst in de kantine waarin uitleg werd gegeven over de wijzigingen in de competitie en toelichting werd gegeven op de toernooikalender van komend seizoen.

Na afloop werd de dag afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.