Jeugd actief bij Almere United Open

Het seizoen is dan nu echt begonnen, het eerste toernooi voor de jeugd was vandaag bij Tafeltennisvereniging Almere United.

Thomas, Lotte, Marlieke, Laurens en Jasper deden vandaag mee aan dit toernooi, en werden begeleid door Marcel, Sascha, Robbie en René. Een mooie voorbereiding voor de competitie die volgende week al begint!

In de poulefase wisten de 5-SHOT-ters allemaal een aantal partijen te winnen, maar moesten zij hun tegenstanders ook een aantal keren feliciteren. In de troostende kwam Thomas vervolgens het verst. Hij behaalde hier een nette 2e plaats!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.