Over SHOT

SHOT is een tafeltennisvereniging voor iedereen: jong en oud, fanatieke en minder fanatiek, recreatief en competitief, mannen en vrouwen, jongens en meisjes. Gezelligheid en prestatie gaan bij ons hand in hand. Er is veel gelegenheid om te trainen en vrij te spelen. Daarnaast organiseren we vele activiteiten zoals onze jaarlijkse familiedag, spelletjesavonden en diverse toernooien.

SHOT heeft ruim 100 leden, waarvan ongeveer 30 jeugdleden. Hiermee zijn we één van de grootste verenigingen in de afdeling Midden. We hebben op dit moment 9 seniorenteams in de afdelingscompetitie. Het 1e team speelt in de Hoofdklasse, het hoogste niveau in de afdeling Midden. In de duo-competitie zijn we actief met 4 teams. Bij de jeugd hebben we 7 teams in de competitie, waarbij het 1e team uitkomt in de klasse Landelijk C. Naast de leden die competitie spelen, hebben we ook een grote groep recreanten die op diverse momenten in de week een balletje komen slaan.

SHOT heeft een grote speelzaal tot haar beschikking op de Di Lassostraat 65 in Soest Op de meeste avonden zijn we geopend en kun je binnen lopen om een kijkje te komen nemen. Kijk in het menu Trainingen voor meer informatie over trainingstijden.

Tafeltennis is geen dure sport. De weinige dingen die nodig zijn sportkleding, sportschoenen en een batje. Via onze sponsor Menereis is het mogelijk om een introductiepakket te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Natuurlijk betaal je bij een club contributie. Dit varieert van € 130 per seizoen (seizoen 2017/2018) voor een recreant jeugdlid tot € 170 voor een competitie spelende senior.

Op deze site vind je diverse informatie over onze vereniging. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op door een e-mail te sturen aan info@shot.nl of eens langs te komen in onze speelzaal aan de Di Lassostraat.