Eerste verlies Jeugd SHOT 1

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Rowan speelde de eerste wedstrijd. De eerste game speelde hij erg goed en won deze dan ook met 11-6. Daarna nam Rowan iets minder initiatief en M.Thijssen kwam steeds beter in zijn spel. Rowan verloor de games daarna achtereenvolgens met 11-3, 11-4 en 11-7.Steven mocht het daarna tegen hem opnemen. Ook hij had erg veel moeite met het dwingende spel van M.Thijssen. Hij verloor dan ook de eerste 2 games met 11-7 en 11-4. Daarna kwam Steven terug met goed spel en won de 3e game met 11-6. Helaas kon hij dat niet doorzetten en moest hij na 4 games dan toch zijn tegenstander feliciteren.
Daarna trad Joris aan tegen M.Thijssen, die als invaller al 2 partijen had gewonnen. Hij begon goed en won net met 11-9. De 2e game kwam de invaller terug met 11-5. Maar Joris pakte het weer goed op en won respectievelijk de 2 games daarop met 11-5 en 11-8.
Rowan speelde daarna tegen hun sterkste speler T.Thijssen, de broer van de invaller. In het begin ad Rowan erg veel moeite met zijn scherpe spinballen en verloor de 1e game. De 2e game won hij nipt en de 3e ging wel vrij gemakkelijk gewonnen. De 4e game was een spannende. Rowan begon erg goed en nam een voorsprong maar Thijssen kwam daarna weer sterk terug. Het was uiteindelijk toch Rowan die aan het langste eind trok en de 4e game met 12-10 won.
De 5e wedstrijd speelde Steven tegen E.Cruijsberg. Steven is de laatste tijd een beetje uit vorm en had het deze wedstrijd ook erg lastig. Het liep uit op een 5-gamer die hij verloor met 11-7. Daarna speelden we de dubbel. Joris en Rowan dubbelde. Ze begonnen erg sterk en kwamen 2-0 voor. Daarna zakte ze iets weg en verloren ze de 2 games daarna. In de 5e game namen ze nog wel een 6-0 voorsprong maar ook die ging verloren wat de stand op een 2-4 achterstand bracht.
Joris speelde daarna tegen T.Thijssen. Joris kwam totaal niet in ze spel en verloor deze wedstrijd met 3-0. De 8e partij moest Rowan het opnemen tegen E.Cruijsberg. De eerste 2 games gingen met 12-10 gewonnen. Het spel was van beide kanten niet perfect, maar toch ging de 3e game ook naar Rowan.
In Steven zijn laatste wedstrijd kwam hij knap op voorsprong met 2-1 na de eerste game verloren te hebben. Maar daarna sloeg T.Thijssen terug door de 4e en 5e game met 11-2 en 11-4 te winnen. De laatste wedstrijd van de dag speelde Joris tegen E.Cruijsberg. Deze wedstrijd was niet best van Joris en hij verloor ook deze in 3 games wat de einduitslag op een 3-7 bracht.
Door dit puntenverlies staan we nu gedeeld eerste. Volgende week neemt het eerste jeugdteam het op tegen Wanzl Belcrum, waar een ruime uitslag neergezet moet worden.