Jeugd SHOT 1 bouwt voorsprong verder uit

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Helaas verloor hij de eerste wedstrijd met 3-2, maar gelukkig wonnen Arman en Rowan de volgende twee wedstrijden met 3-0, waarop de dubbel begon. Rowan en Arman dubbelden, en begonnen heel sterk, wat zich uitte in een 2-0 voorsprong. De tegenstanders lukten het om zich te herpakken, waardoor het 2-2 werd. Wat Mark precies tegen de jongens heeft gezegd in het coachmomentje tussen de vierde en de vijfde game kunnen wij alleen maar naar gissen, maar het heeft gewerkt. De 5e game werd door Arman en Rowan gewonnen met 11-3, waardoor de tussen stand op 3-1 stond.
Arman moest na de dubbel gelijk weer een wedstrijd spelen, maar hij kwam niet goed in zijn spel. Helaas verloor hij de wedstrijd, maar Stevens tweede wedstrijd werd gewonnen, waardoor de stand weer verder in Shots voordeel werd getrokken. Rowan won vrij gemakkelijk van Nikki met 3-0, en Arman won zijn wedstrijd tegen Stefan ook met 3-0, waardoor de tussenstand inmiddels op 6-2 stond. Rowan zijn laatste wedstrijd was spannend; na 3 games stond het 2-1 voor Rowan, maar de laatste twee games werden door B. van de Ouweland gewonnen, met een ongelukkige score van 10-12 in de laatste game. Vervolgens moest Steven nog ��n wedstrijd spelen, die spannend begon. In de eerste game stond hij namelijk met 6-0 achter, maar de game werd toch nog met 11-9 gewonnen door Steven. De andere 2 games werden ook nipt door Steven gewonnen, met 11-8 en 13-11.
De einduitslag is 7-3 voor Shot, en Scaldina speelde gelijk, waardoor Shot twee punten uit is gelopen op de directe concurrent. Inmiddels staat Shot vier punten voor op de nummer twee, waardoor de kansen op een kampioenschap nog verder toenemen. De volgende thuiswedstrijd wordt gespeeld op Zaterdag 4 April.