Shot 1 Jeugd herstelt zich na verlies tegen Red Stars

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 1 wij 2}Er werd besloten om Rowan en Arman te laten dubbelen, en dat leek een goede combinatie te zijn. De eerste twee games werden namelijk gewonnen, maar vervolgens kon Wanzl terugslaan waardoor ze met 3-2 wonnen. Rowan moest gelijk door naar zijn volgende opponent, Floor. Rowan begon matig, maar kon zich gelukkig in de tweede game herstellen, de derde game won hij zelfs met 11-1. In de vijfde game was er nog even onduidelijkheid over een let-bal, maar Rowan was sportief en gaf het punt aan Floor, iets wat hij achteraf gezien misschien beter niet had kunnen doen, omdat Floor met 13-11 won.

{score zij 3 wij 2}De tussenstand was op dat moment 3-2 voor Wanzl, dus alles was nog mogelijk. In de zesde wedstrijd speelde Steven tegen Mats Zweerts. De eerste twee games werden gelijk gewonnen door Steven, maar Mats herpakte zich en won twee games, waardoor Steven in problemen kwam. In de laatste game trok Mats aan het kortste eind, omdat het Steven lukte om de ballen kort achter het net te houden, waardoor hij weinig kon doen. Steven won de laatste game met 11-5.
{score zij 3 wij 3}Arman speelde zijn tweede wedstrijd tegen Dior Beerens, die daarvoor al van Steven had gewonnen. Dior kwam voor met 2-1, maar Arman won de (spannende) 4e en 5e games met respectievelijk 14-12 en 11-5. Steven speelde zijn laatste wedstrijd van die dag daarna tegen Floor, die weinig tegenstand bood waardoor Steven met 3-0 won. Rowan speelde vervolgens zijn laatste wedstrijd tegen Dior, en begon goed door met 11-8 te winnen. Daarna werd het 1-1, 1-2, en 2-2, dus de vijfde game werd de beslissende. Spijtig genoeg voor Rowan exceleerde Dior in de laatste game, waardoor Rowan weinig aan aanvallen toekwam en de wedstrijd verloor. De laatste wedstrijd lag in de handen van Arman, die het netjes afmaakte met een 3-0 winst. Einduitslag: 4-6 voor Shot.

Zaterdag speelt Shot thuis tegen TTC Delta/Middelburg, waar wederom een winst hoort te worden gehaald.