SHOT 1 solide op weg

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Van Gool won zijn eerste wedstrijd in een spannende 5 gamer waarna ter Steeg in een nog spannendere 5 gamer de eer moest laten aan de flegmatieke en sterk spelende Stephan Bont. Ter Steeg: “In de eerste wedstrijd was het ook al een lastige speler, helaas liet de routine me in de steek bij 9-9�. Na de eerste twee partijen in anderhalf uur was het duidelijk dat het een latertje ging worden. De jeugdige Stapels moest hierna in zijn eerste partij wennen aan de lastige spelletjes die bij de senioren worden gespeeld en verloor. Het dubbel van ter Steeg en van Gool leek aanvankelijk simpel naar Soest te gaan echter het Maarsser duo vocht zich terug en met succes. Dit zorgde ervoor dat na 4 partijen Shot tegen een 1-3 achterstand aan keek.
Door eenvoudige overwinningen van van Gool en ter Steeg werd de stand gelijk getrokken. De sterkste man van Maarssen, Bont bleek net iets te sterk voor Stapels wat opnieuw een achterstand gaf, 3-4.
In een spannende slot strijd won ter Steeg zijn laatste wedstrijd. Zorgde Stapels voor zijn hoogtepunt van de avond door op overtuigende wijze van de lastige verdediger van “t Sant te winnen en sloot van Gool af met een spannende wedstrijd en een overwinning op Maarssens sterkste man. Deze eindspurt leverde een 6-4 overwinning voor de Soesters op.
Stapels: “Die senioren zijn wel gewiekst, je moet echt oppassen voor die sluwe balletjes”.
Van Gool is nog steeds zeer positief en verwacht aan het einde van het seizoen als kampioen weer terug te keren naar de Hoofdklasse. De directe concurrent Bijmaat speelde gelijk waardoor Shot een puntje uitloopt en de afstand nu op 5 punten staat. Er zijn nog twee wedstrijden te gaan. Dinsdag wordt het volgende stapje gezet, uit tegen SVO in de Meern.