SHOT in het kort

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

SHOT is een tafeltennisvereniging voor iedereen: jong en oud, fanatieke en minder fanatiek, recreatief en competitief, mannen en vrouwen, jongens en meisjes. Gezelligheid en prestatie gaan bij ons hand in hand. Er is veel gelegenheid om te trainen en vrij te spelen. Daarnaast organiseren we vele activiteiten zoals onze jaarlijkse familiedag, spelletjesavonden en diverse toernooien.

SHOT heeft ruim 100 leden, waarvan ongeveer 30 jeugdleden. Hiermee zijn we één van de grootste verenigingen in de afdeling Midden. We hebben op dit moment 9 seniorenteams in de afdelingscompetitie. Het 1e team speelt in de Hoofdklasse, het hoogste niveau in de afdeling Midden. In de duo-competitie zijn we actief met 4 teams. Bij de jeugd hebben we 6 teams in de competitie, waarbij het 1e team uitkomt in de klasse Landelijk C. Naast de leden die competitie spelen, hebben we ook een grote groep recreanten die op diverse momenten in de week een balletje komen slaan.

SHOT heeft een grote speelzaal tot haar beschikking op de Di Lassostraat 65 in Soest Op de meeste avonden zijn we geopend en kun je binnen lopen om een kijkje te komen nemen. Kijk in het menu Trainingen voor meer informatie over trainingstijden.

Tafeltennis is geen dure sport. De weinige dingen die nodig zijn sportkleding, sportschoenen en een batje. Via onze sponsor Menereis is het mogelijk om een introductiepakket te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Natuurlijk betaal je bij een club contributie. Dit varieert van € 115 per seizoen (seizoen 2009/2010) voor een recreant jeugdlid tot € 155 voor een competitie spelende senior.

Op deze site vind je veel informatie over onze vereniging. Kijk bijvoorbeeld eens onder competitie om meer informatie te vinden over de prestaties van onze teams in de diverse competities. Om te zien hoe actief onze vereniging is, kun je bij activiteiten zien wat wij allemaal organiseren gedurende een seizoen. Natuurlijk vind je ook diverse foto’s op deze site en is ook het clubblad op onze site te vinden.