Sponsoring en PR

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

SHOT heeft diverse sponsors. Op dit moment zijn de volgende bedrijven sponsor van SHOT:

Menereis Leveranciers van tafeltennismaterialen. Sinds 1 januari 2009 is Menereis hoofdsponsor van SHOT. Vanaf de oprichting van het bedrijf eind 2008 heeft Menereis in korte tijd grote naam gemaakt in de tafeltenniswereld en is ook niet meer weg te denken uit de tafeltenniswereld.

Albert Heijn De Albert Heijn behoeft natuurlijk geen nadere introductie! AH is sponsor van SHOT bij evenementen zoals het 60-jarig jubileum in de zomer van 2011 en toernooien zoals het kindertafeltennisfeest en de Menereis Open Soester.

Elektrofort Elektrofort ontwerpt, installeert en onderhoudt elektrotechnische installaties in de privéwoning en zakelijke omgeving. Bij de verbouwing van de kantine in de zomer van 2012 heeft Elektrofort voor SHOT advies gegeven omtrent de elektrische leidingen en heeft deze vervolgens ook geïnstalleerd.

Stalenhoef Stalenhoef is een bedrijf uit Soest dat belettering en raamfolies levert. Bij de verbouwing van de kantine heeft Stalenhoef voor de belettering van de bewegwijzering in het gebouw gezorgd.

Voortjes Schilders Voortjes Schilders is een familie schildersbedrijf uit Soest. Ook dit bedrijf heeft SHOT geholpen bij de verbouwing van de kantine, Voortjes heeft hierbij verf ter beschikking gesteld.

Er zijn verschillende mogelijkheden om SHOT te sponsoren. Hierbij kunt u denken aan een vermelding op deze website, shirtsponsoring, borden, trainingspakken etc. Wilt u meer informatie over de verschillende sponsormogelijkheden, neem dan contact op met de leden van onze sponsorcommissie.

Ook op het gebied van PR zijn we zeer actief. Niet alleen op deze website lees je resultaten en verslagen van onze teams. Wekelijks wordt een verslag gepubliceerd in de Soester Courant. Via het digitale archief van de Soester Courant zijn de artikelen van de afgelopen jaren te raadplegen. Naast de verslagen zijn we ook wekelijks te horen op Radio Soest waar een speler van het eerste team geïnterviewd wordt over de verrichtingen in de competitie.