Paul Roest benoemd tot Erelid!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Donderdagavond tijdens zijn laatste training van het seizoen, werd Paul Roest zeer verrast door het bestuur van SHOT. Vanwege zijn grote verdiensten voor de vereniging werd Paul benoemd tot Erelid van SHOT.

Paul is vanaf 1 februari 1981 al lid van SHOT en verzorgt sinds 1991 trainingen bij de vereniging. In zijn periode als trainer heeft hij ook vele nieuwe trainers opgeleid en was hij verantwoordelijk voor de organisatie van en de begeleiding bij diverse trainingskampen. Naast zijn activiteiten als trainer is Paul ook actief op vele andere vlakken binnen de vereniging met de organisatie van diverse toernooien (kindertafeltennisfeest, Open Soesterkampioenschappen, etc.) en het onderhouden van de kantine en de materialen van de vereniging. Paul is een begrip binnen de vereniging en geniet veel vertrouwen van jeugd- en seniorleden, kader, besturen en ouders. 

Het bestuur heeft Paul de onderscheiding van Erelid gegeven en wil hiermee extra haar vertrouwen en waardering namens de vereniging en al haar leden benadrukken.
 
Foto’s van de benoeming van Paul tot Erelid zijn te vinden op Picasa
 
Paul bedankt!
 
Het bestuur van TTV SHOT  
Erelid Paul Roest