Clubkampioenschappen 2009

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op zaterdag 6 juni vonden de clubkampioenschappen voor de jeugd en de senioren plaats. De Jeugd speelde in vier verschillende niveaus. Met een opkomst van een kleine 30 jeugdleden was het een volle bak. Elf tafels waren er nodig zodat alle wedstrijden rond 1 uur in de middag klaar waren. Uiteindelijk waren de jeugdklassen wat vertraagd waardoor de senioren wat later begonnen. Het aantal deelnemers van de senioren lag tussen de 20 a 25. Bij de senioren is er dit jaar in 3 klassen gespeeld in tegenstelling tot voorgaande jaren. Toen waren het er vier, maar was de opkomst ook iets hoger. Rond 5 uur a half 6 waren de finales. Drie leuke en mooie wedstrijden om te bepalen wie er de clubkampioenen van 2009 zouden worden. Zowel wanneer de jeugd als de senioren afgelopen waren zijn de prijsuitreikingen gehouden en zijn ook de kampioenen van de afgelopen competitie gehuldigd. Tot slot heeft zoals Rob, net als voorgaande jaren, het eten verzorgd. Lekkere hapjes en een dosis gezelligheid maakte de afsluiting van het seizoen compleet. Ongeveer 35 mensen hebben gezellig mee kunnen genieten van het eten. Na het eten is een groep nog blijven hangen om voetbal te kijken, te pokeren en om te klaverjassen. Al met al, een gezellige en geslaagd toernooi die zeker voor herhaling vatbaar is.

Van de huldiging van de kampioenen bij de jeugd zijn foto’s beschikbaar. 

De uitslagen zijn als volgt:

Senioren 1: 1e Jos Prinzen en 2e Martin Fransen.
Senioren 2: 1e Steven de Lange en 2e Sean Bakker.
Senioren 3: 1e Dennis Calis en 2e Luuk Pronk.

Jeugd 1: 1e Dennis South en 2e Kristijan Plesnik.
Jeugd 2: 1e Axel Diemers en 2e Pim Kleine Rammelkamp.
Jeugd 3: 1e Matthijs van Groeningen en 2e Rodney.
Jeugd 4: 1e Sabri en 2e Rowan van Apeldoorn