Jeugdsportfonds Soest

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het gaat om kinderen jonger dan 18 jaar, uit gezinnen die leven van een uitkering. Formeel is de omschrijving: een inkomen van maximaal 105% van het bestaansminimum. Alle kinderen uit het gezin komen in aanmerking.

Het Jeugdsportfonds is een particuliere organisatie en geen overheidsinstantie. Een uitkering van het Jeugdsportfonds is daarom geen recht. Voor ondersteuning moet voldaan worden aan de criteria van het Jeugdsportfonds te Soest.

Ouders kunnen zelf geen aanvraag indienen. Zij kunnen zich melden bij een intermediair. Dit kan bijvoorbeeld een leerkacht, hulpverlener, welzijnswerker of jongerenwerker zijn. Voor informatie kan men terecht bij het secretariaat Jeugdsportfonds provincie Utrecht (jorrit.hansen@jeugdsportfonds.nl), telefoon: 030-7513861.

Bij goedkeuring van de aanvraag maakt het Jeugdsportfonds het geld voor de contributie over aan de vereniging.

Namens het bestuur van SHOT,

Martin Briët