Welkom op de nieuwe SHOT site!!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Met de lancering van de nieuwe website opent SHOT het nieuwe seizoen. De afgelopen maanden hebben we met een groep SHOT-ters hard gewerkt om deze nieuwe site te ontwikkelen. We hopen je regelmatig op deze site te mogen verwelkomen.

De oude site was qua ontwerp verouderd en had een opfrisbeurt nodig. Uitgangspunt voor de nieuwe site was een fris ontwerp waar informatie te vinden is voor zowel leden, potentiële leden als andere tafeltennisliefhebbers. De nieuwe site biedt veel informatie en zal meerdere malen per week voorzien worden van nieuwe informatie. De komende weken zullen we de site verder ontwikkelen. Zo zullen er nog foto’s toegevoegd worden, zullen voor aanvang van de najaarscompetitie de competitiepagina’s verder worden ingericht en zal nog een aantal nieuwe menu-onderdelen verschijnen. 

De komende weken staan verschillende activiteiten op stapel bij SHOT. Afgelopen week heeft er al een trainingskamp voor de jeugd plaats gevonden, een verslag hiervan vind je komende week op deze site. De reguliere trainingen zullen binnenkort weer aanvangen en de ALV staat gepland voor maandag 31 augustus. Ben jij ook zo benieuwd naar het nieuwe SHOT shirt? Nog een reden dus om naar de ALV te komen. Daar zullen we het nieuwe shirt presenteren en starten met de verspreiding ervan. 

Wij wensen iedereen veel plezier op deze site en hopen je regelmatig terug te zien op deze site. Natuurlijk is er ook een gastenboek waar je je reactie kunt achterlaten. We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

De Internetcommissie (Martin Briet, René de Gier, Joop Kok, René Rietveld, Paul Roest, Henri ter Steeg)