Oefenwedstrijden jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 5 wij 5} Op zaterdag 5 september waren er bij SHOT oefenwedstrijden voor de jeugdteams. In verband met het niet kunnen regelen van tegenstanders uit het landelijk A voor het 1e jeugdteam hebben zij tegen een gelegenheidsteam gespeeld.

 

Arman, Rowan, en Dennis namen het op tegen Mark, René R, en Jos met als gevolg een spannende oefenwedstrijd.

De eerste wedstrijd werd gespeeld door Dennis en Mark. Dat was een nek aan nek wedstrijd, 11-6, 8-11, 11-9 12-10 voor Dennis. Tijdens de tweede wedstrijd mocht Arman het op nemen tegen René. René was met 3-0 duidelijk sterk voor Arman. Rowan speelde vervolgens een uitstekende partij tegen Jos die hij netjes binnenhaalde. De stand was nu 2-1 in het voordeel van SHOT 1.
De dubbel werd gespeeld door Dennis en Arman tegen René en Jos. Met duidelijke cijfers werd deze wedstrijd gewonnen door Jos en René: 3-0. Na de dubbel speelde Arman tegen Mark. Arman bleek net iets te sterk te zijn en sleepte de wedstrijd naar zich toe. De volgende wedstrijd werd gespeeld door Dennis en Jos. Een mooie pot die 5 sets nodig had voordat er een winnaar was. Verdiend had Dennis deze wedstrijd gewonnen. Daarna mocht Rowan het tegen René proberen maar ook hij verloor deze wedstrijd. De tussenstand ging ondertussen nog steeds redelijk gelijk op.

Arman’s laatste wedstrijd was tegen Jos. Jos won deze wedstrijd vrij eenvoudig. Daarna mochten Rowan en Mark hun laatste wedstrijd spelen. Mark speelde een goede wedstrijd en sleepte het punt naar zich toe. De allerlaatste wedstrijd werd gespeeld tussen Dennis en René. Dennis speelde erg vast en kwam 2 games voor. Daarna kwam René terug tot 2-2 maar moest uiteindelijk toch Dennis feliciteren. De einduitslag die op het bord kwam te staan was 5-5.

De nabeschouwing speelde zich in de kantine af. Sean had van zijn werk ongeveer 25 kilo versie patat meegenomen. Aangezien het zonde was om weg te gooien wat over was heeft iedereen zijn steentje bijgedragen om vrijwel alle patat op te eten.

Kortom, een succesvolle en gezellige dag.

Dennis South