Eerste jeugdteam gelijk tegen concurrent

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 5 zij 5} Op zaterdag 12 september speelde het eerste jeugdteam van SHOT de eerste wedstrijd van de competitie. De tegenstander was Scyedam uit Schiedam. Dit was al meteen een belangrijke wedstrijd aangezien het de concurrenten voor het kampioenschap zijn. Scyedam begon sterk en nam een 1-4 voorsprong. De SHOT-ters knokten zich echter goed terug en sleepten een 5-5 gelijkspel in de wacht.

Dennis begon tegen de sterke Dario Prodanovic. Dennis begon de game erg goed en nam daarin een voorsprong maar Dario kwam goed terug en won de game met 11-8. De games daarna gingen ook verloren met 11-5 en 11-8.
De 2e wedstrijd speelde Arman tegen Laurends van Raadshoven. Arman verloor de 1e game maar vocht zich in de tweede game terug door te winnen met 12-10. Helaas kon hij dit niet doorzetten en verloor hij de 2 games daarna.
In de 3e wedstrijd nam Rowan het op tegen Nikki Eerland. Zij heeft lange noppen op haar backhand en korte noppen op haar forehand. In de 1e game moest Rowan erg wennen aan het lastige spel en verloor die dan ook. In de 2e game speelde hij beter en won die met 11-8. De 3e game was een spannende. Beide kanten hadden veel kans om deze te winnen maar uiteindelijk won Nikki de game met 16-14. De 4e won Rowan en het kwam aan op een 5e game waarin Rowan zwak begon. Hij kwam met 8-3 achter maar wist zich toch terug te vechten en won de beslissende game met 11-8.

Dennis en Rowan dubbelde tegen Laurends en Dario. Dit was een lastige partij die verloren ging in 4 games. De stand was nu 1-3. Na het dubbel speelde Arman tegen Dario. Arman kwam duidelijk nog een stapje te kort en verloor deze wedstrijd met 3-0. De 6e wedstrijd moest Dennis het opnemen tegen Nikki Eerland. De 1e game won Dennis vrij gemakkelijk. De games daarna had hij iets meer moeite maar wist die nog wel binnen te halen met 11-9 en 12-10. Daarna speelde Rowan tegen Laurends. Rowan begon goed en nam al snel een 2-0 voorsprong. In de 3e game had hij een aantal matchpoints die hij niet kon verzilveren en verloor deze game met 14-16. In de 4e game pakte hij het weer goed op en won deze met 11-6 wat de stand op een 3-4 achterstand bracht.

In Arman zijn laatste partij nam hij het op tegen Nikki. De eerste drie games gingen erg gelijk op en nam hij een 2-1 voorsprong. Nikki won de 4e gemakkelijk met 11-5 en in de 5e ging het ook weer erg gelijk op. Het was Arman die uiteindelijk aan het langste eind trok en won deze game met 11-9. De 9e wedstrijd had Rowan weinig kans tegen Dario en verloor dan ook met 3-0. In de laatste wedstrijd speelde Dennis tegen Laurends. Dit was een spannende wedstrijd die 4 games lang gelijk op ging. In de 5e game was Dennis duidelijk de betere en won deze met 11-6 wat de einduitslag op 5-5 bracht.