Goede start SHOT 2

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het tweede startte sterk. Tsuri en Henri wonnen beide hun openingsduel met 3-0. René moest daarna vol aan de bak tegen Pim Burgerhout. Met 12-10 in de vijfde game werd het derde punt binnengehaald. Het dubbel Henri en René bleek een goede combinatie en dit dubbel ging met 3-0 eenvoudig naar SHOT waarmee een 0-4 tussenstand werd bereikt. In de vijfde partij redde Tsuri het niet tegen Lucien Peek, René haalde daarna het vijfde punt binnen tegen Dick Dankers. In de zevende partij kwam Henri na een 2-0 achterstand tegen Burgerhout goed terug. In de vijfde game moest hij helaas toch het onderspit delven zodat de tussenstand 2-5 werd. René kon de hattrick niet maken en verloor in vier games van Peek. Een spannende, pot tussen Tsuri en Burgerhout volgde. Met knap keeperswerk wist Tsuri zijn tweede overwinning van de avond binnen te halen. Henri maakte vervolgens het karwei af tegen Dankers en bracht de eindstand van 3-7 op het scorebord. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen TTVN 2 op het programma.