Rentree SHOT in de Hoofdklasse

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 5 wij 5} Vrijdagavond begon SHOT 1 het nieuwe seizoen tegen de Utrechte club SVE. In Utrecht werd het 5-5. René Rietveld debuteerde sterk in de Soester hoofdmacht.

Martin Fransen mocht het spits afbijten tegen de oud gediende Jan Bruins. Na een matige wedstrijd, waarbij Fransen meer “geluksballen” dan gewone punten behaalde, trok de SHOT speler het punt naar zich toe. Vervolgens mocht Hans van Gool het veld betreden. Hans van Gool (de absolute nestor van het team), die zich compleet op het trainen heeft gestort, speelde een stabiele wedstrijd. Zonder een game in te leveren won Hans de wedstrijd. Toen was het de beurt aan Rene Rietveld. Deze jonge telg maakte, op indrukwekkende wijze, zijn debuut in de hoogste afdelingsklasse. Hij speelde tegen Arne Luuk, het snelle spinkanon van SVE. Door goed af te wisselen, goed geconcerteerd te spelen maakte Rene het 3-0 voor SHOT. Het doorgaans sterke dubbel van SHOT haperde enigszins zodat het 3-1 werd.

Vervolgens mocht Martin Fransen tegen Robbert Bod. Robbert speelde een ijzersterke wedstrijd. Hij domineerde met zijn spel en zorgde daarmee dat Fransen niet in zijn spel kwam. Fransen won nog wel een game maar moest zijn meerdere erkennen in de SVE speler. De wedstrijd zette zich voort en eindigde uiteindelijk in 5-5. De SHOT-ters waren enigszins gedeprimeerd want er had beslist meer ingezeten. Rene Rietveld was de man van de avond. Een domper was dat Rene zich blesseerde tijdens een weergaloze rally in zijn tweede wedstrijd. Rietveld: “ik moet zoveel meer uit mezelf halen in de Hoofdklasse dat ik dat ik me verstrekte. Desalniettemin ben ik bijzonder tevreden over mijn spel van vanavond.” De spelercoach Jos Prinzen: “Er had meer ingezeten maar 5-5 is geen slecht begin.” We eindigen de avond met de woorden van Van Gool: “We liggen op koers”.