SHOT 3 wint overtuigend van TTVN1

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 7 zij 3} De eerste wedstrijd als landelijk C team. Het team leverde een geweldige prestatie door TTVN 7-3 te verslaan.

Met het team is afgesproken dat alle 4 de spelers Reinier, Luuk,  Michael en Roy altijd spelen. Drie spelen de individuele wedstrijden en de vierde speelt het dubbel. Zo ook vandaag. Roy mocht als eerste achter de tafel tegen Mirdyn. Roy stond snel met 1-0 voor maar werd in de tweede set overmoedig dus 1-1. Daarna werd de zaak goed aangepakt en Roy liet er geen gras over groeien 3-1.1-0   voor SHOT 3.

Reinier moest in zijn 1e wedstrijd voor SHOT aantreden tegen Rob Seldenrijk en we weten dat dat een zware kluif is. Reinier begon voortvarend 1-0. Daarna zette Rob de zaken recht en won verdiend met 3-11-1. Luuk mocht aan de bak tegen Mathijs Marijn. Luuk liet er geen twijfel over bestaan en won zeer verdiend alle 3 de games zonder een enkele game tegen. 2-1 voor SHOT.

Hierna volgde het dubbel Reinier/Michael tegen Rob en Mirdyn. Rob en Mirdym waren de eerste game heer en meester  en wonnen de game. In de volgende game raakten Reinier en Michael meer ingespeeld en stonden hun mannetjes, hetgeen ze ook in de volgende twee games deden. Ze wonnen dus overtuigend met 3 tegen 1. Stand voor SHOT 3-1.Na de rustpauze mocht Reinier tegen Myrdin bewijzen wat hij in huis had. Hij deed dit overtuigend met 3-1. Stand 3-1 voor SHOT.

Daarna mocht Roy weer aantreden tegen Mathijs. Roy liet merken dat de 1e overwinning geen geluk was en won overtuigend met 3-0. Stand  4-1 voor SHOT.

We begonnen te geloven dat een overwinning mogelijk was. Luuk mocht aantreden tegen Rob Seldenrijk. Rob bleek een moeilijke tegenstander voor Luuk ondanks dat er voor Luuk wat meer ingezeten had. Hij verloor met 3-1, hetgeen de stand op 5-2 voor SHOT bracht.

Reinier moest vervolgens het batje opnemen tegen Mathijs. Hij stelde niet teleur en won eenvoudig met 3-0 hetgeen de stand op 6-2 in het voordeel van SHOT bracht. Luuk z’n laatste wedstrijd was tegen Myrdin. Hij won de eerste set. Liet de tweede liggen en stelde daarna orde op zaken waardoor zijn uitslag op 3-1 en SHOT op 7-2 uitkwam.

De laatste wedstrijd was die van Roy tegen Rob Seldenrijk. We waren benieuwd of Roy zijn goede vorm ook tegen Rob tot uiting kon brengen. Rob had het moeilijk maar won driemaal met 11-9 waardoor de einduitslag als volgt werd: SHOT 3 – TTVN1 7-3.

Een geweldige prestatie voor dit jonge team dat voor het eerst in de landelijke competitie meedoet.Ga zo door en laat ons deze competitie nog veel van zulke mooie wedstrijden zien.