Verspreiding nieuwe shirts!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het heeft even geduurd, maar de nieuwe shirts zijn binnen! Op dit moment worden de shirts bedrukt. Vanaf vrijdag 18 september zullen we starten met de verspreiding van de nieuwe shirts. Hieronder vind je belangrijke informatie over de nieuwe shirts. Lees dit even goed door. Heb je vragen, schiet dan even één van de leden van de Sponsorcommissie aan.

 

Het nieuwe shirt

Het shirt is van het merk Li-Ning. Zoals gebruikelijk bij SHOT is het shirt zwart en is er een gele opdruk. Op de voorkant staat het SHOT logo, en op de achterkant het logo van onze hoofdsponsor Menereis en van de shirtsponsor InnerCompass. Het gebruikte materiaal is polyester.

Wie krijgen een nieuw shirt?

Alle leden die op 1 september 2009 lid zijn van SHOT krijgen één nieuw shirt. Leden die na 1 september 2009 lid zijn geworden, kunnen een shirt kopen. Ook als je een extra shirt wilt, kun je een extra shirt kopen. De kosten bedragen € 20,=. Voor de volledigheid melden we dat er ook nog steeds shorts te koop zijn (voorzien van het SHOT-logo). Een short kost € 20,=.

Wanneer speel je in dit shirt?

Vanaf komende week is het nieuwe Li-Ning shirt het officiële clubshirt van SHOT. Bij competitiewedstrijden ben je dus verplicht dit shirt te dragen. Het tijdelijke shirt kan deze competitieronde nog gedragen worden tijdens de wedstrijden.

Maten

In de periode januari/februari heb je kunnen opgeven welke maat shirt je wilt. Je krijgt de maat die je toen hebt opgegeven. De bestellingen zijn gebaseerd op de opgegeven maten, daarom is het niet mogelijk om een andere maat geleverd te krijgen. Voor de allerkleinsten geldt dat we eerst kijken of de kleinst beschikbare maat past. Is dat niet het geval, dan vragen we nog eventjes wat geduld. We zullen voor de allerkleinsten met een alternatief shirt komen.

Verspreiding

Vanaf vrijdagavond 18 september zullen de shirts uitgedeeld worden. Dit kan bij een training of bij een competitie-avond/middag. De trainers, bestuursleden en de leden van de sponsorcommissie kunnen je van een nieuw shirt voorzien. Zorg er in ieder geval voor dat je je shirt ophaalt vóór de competitiewedstrijd van volgende week zodat we vanaf volgende competitieronde allemaal in ons nieuwe shirt spelen.

 

Namens de Sponsorcommissie,

Martin Briët, Hans van Gool en René de Gier