Jeugd: SHOT 1 haalt uit in Deventer

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 2 wij 8}

We gingen zaterdag 19 september naar Swift in Deventer. We behaalden een mooie 2-8 overwinning.

Dennis die speelde de eerste wedstrijd, het was een spannende wedstrijd die hij 3-2 won. En toen moest ik spelen. Ik speelde slecht in de eerste 2 games die verloorde ik maar ik kwam terug tot 2-2. Toen verloor ik met 11-7 in 5e. Rowan moest toen spelen en hij won erg makkelijk met 3-0. De dubbel speelden Dennis en Rowan ze verloren in de 5e. Dennis won zijn 2e wedstrijd 11-9 in de 5e.  Rowan won met 3-1 zijn 2e wedstrijd. En ik won 3-1 mijn 2e wedstrijd. Rowan won zijn laatste wedstrijd met gemak 3-0. Dennis won ook zijn laatste wedstrijd met gemak 3-0. Ik had ook mijn laatste wedstrijd makkelijk gewonnen. De uitslag was 8-2 voor SHOT dus we waren er wel blij mee.