SHOT-ters in de eredivisie: Pepijn vs Gamal

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op zondag 27 september vindt een unicum plaats in de historie van SHOT. Twee SHOT-ters zullen tegen elkaar spelen in de Eredivisie! Pepijn Leppers, sinds vorig jaar eredivisionist en tegenwoordig uitkomend voor Petstra DTK, neemt het met zijn team op tegen Argus met Gamal de Groot in de gelederen. Gamal debuteerde twee weken geleden in de Eredivisie met twee indrukwekkende overwinningen.

De wedstrijd wordt gespeeld in Harkstede. Heb je zin om mee te gaan, meld je dan even aan bij Joop Kok. De wedstrijd begint om 14:00u, vertrek is rond 11:30u en naar verwachting gaan we rond 17:00u weer weg uit Harkstede. Dit is een mooie gelegenheid om deze twee SHOT-ters aan het werk te zien op het hoogste niveau in Nederland. En voor onze vereniging een mooi moment omdat dit de eerste twee talenten zijn die tot de Eredivisie zijn doorgedrongen.

En voor de echte kenners van SHOT, de volgende quizvraag. Wie was de eerste trainer van Pepijn en Gamal bij SHOT? (Paul Roest, Tsuri Menereis, Mark Lina, René Rietveld, Rob Houtgast).