InnerCompass nieuwe shirtsponsor voor SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op het nieuwe clubshirt prijkt naast de naam van onze hoofdsponsor Menereis nog een tweede sponsornaam: InnerCompass! We kennen InnerCompass al van de sponsoring van de OpenSoester. We zijn dan ook zeer verheugd dat we InnerCompass nu ook als shirtsponsor mogen verwelkomen!

InnerCompass biedt training en coaching aan, bedrijfsseminars over intuïtie en inspirerend leiderschap, loopbaanbegeleiding, reïntegratie en een hele serie verfrissende workshops. Ten grondslag aan de diverse trainingen en coaching ligt de ervaring dat innerlijk ontwikkelde kracht en intuïtief weten leidt tot juiste keuzes. Wil je meer informatie over de diensten van InnerCompass, kijk dan op www.innercompass.nl.