Ruime overwinning voor SHOT 2

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 8 zij 2}SHOT 2 behaalde afgelopen vrijdag een uitstekende overwinnning door SVO3 met 8-2 te verslaan. Henri en René bleven deze avond ongeslagen. Tsuri moest helaas zijn tweemaal zijn tegenstander feliciteren.

 

SHOT ging vrijdagvond sterk van start. In mum van tijd werd een 4-0 voorsprong genomen. Vervolgens volgde de kraker van de avond tussen Tsuri en de kopman van SVO. De hele wedstrijd ging gelijk op. In de vierde game kreeg Tsuri een tweetal matchpoints maar wist deze niet te verzilveren. In een super spannende 5e game trok de SHOT-ter nipt aan het korste eind. SHOT liep daarna verder uit naar 8-2 en behaalde zo de tweede overwinning uit even zoveel wedstrijden.

Met de overwinning geeft SHOT2 een goed vervolg aan de openingswedstrijd twee weken geleden bij Over ’t Net. Die wedstrijd werd met 7-3 gewonnen. Doordat de tweede wedstrijd verplaatst werd, heeft SHOT nu 2 wedstrijden gespeeld en 15 punten gehaald. Komende week wacht een tweetal belangrijke wedstrijden. Op maandag wordt afgereisd naar Culemborg om het op te nemen tegen Gispen en vrijdag komt TTVN uit Nieuwegein op bezoek.