Jeugd: SHOT 3 struikelt verrassend in Nijkerk

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 6 wij 4}Uit tegen Rega, een wedstrijd die met optimisme tegemoet werd gezien. De realiteit zou echter een andere zijn. De spelers waren Michael, Luuk en Roy en dubbelaar was deze week Reinier. Het werd een wedstrijd om snel te vergeten.

Roy mocht het spits afbijten. Hij stond echter als een zombie achter de tafel en verloor zijn wedstrijd. Michael volgde hem op en deed zo ongeveer hetzelfde. Beiden waren met allerlei zaken bezig maar helaas niet met tafeltennis. Zo ging het voor hen beiden de gehele middag; er kwam geen verandering in de spelwijze. De concentratie was bij beiden ver te zoeken. Beiden zullen het depressieve tafeltennis wat zij speelden om moeten zetten in een positieve speelwijze. Gelukkig waren Luuk en Reinier er ook nog. Luuk won al zijn wedstrijden op overtuigende wijze. Hij haalde Jordin van Dasselaar van zijn 100% af. Het koste Luuk wel de nodigde moeite maar hij vocht als een leeuw en overwon. Bravo Luuk! Ook het dubbel van Luuk met Reinier liep zoals het hoort. En beiden waren uiteraard blij met hun welverdiende overwinning. Einduitslag zoals u al begrepen zult hebben: 6 – 4 in het voordeel van Rega 1.