SHOT 1 naar koppositie in Landelijk A!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 10 zij 0}Afgelopen zaterdag stond er voor de jongens van SHOT 1 een thuiswedstrijd tegen Spirit 1 op het programma. Op papier mocht dit geen moeilijke wedstrijd worden, en dat werd dit ook niet. Het team was na een vakantie van coach Mark weer compleet. Sterker nog zelfs Joris was aanwezig.

De opstelling was als volgt, Dennis als A, Arman als B, Rowan als C en Joris als D. De eerste singles van de heren werden vrij makkelijk binnen gehaald. Zo stond het al snel 3-0 voor SHOT.

De oplettende lezer onder ons heeft gezien dat Joris op D staat, dit betekent dat hij kan worden ingezet voor de dubbel. Dit was ook het geval en samen met Rowan ging de dubbel na een spannende wedstrijd ook naar SHOT. De stand 4-0 en het liep lekker! Toen ook nog oud teamgenoot Steven binnen kwam, zat de sfeer er helemaal goed in. De jongens deden wat ze moesten doen, door blijven gaan met winnen. En zo werd het een duidelijke overwinning voor SHOT, niks ging verloren dus eindigde de wedstrijd in een mooie 10-0!! 

Met deze overwinning wist SHOT 1 zich samen met Scyedam uit Schiedam te vestigen op een gedeelde 1e plaats. Volgende week weer een thuiswedstrijd op het programma, om 14:00u wordt aangetreden tegen Slagvaardig 2. Wie de jongens van SHOT wil komen aanmoedigen is zaterdag van harte welkom bij SHOT!