SHOT verzaakt te winnen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 5 wij 5}Vrijdag moest tegen VTV 4 een overwinning geboekt worden, op papier was het team van SHOT veel beter. De bal echter is rond, het werd 5-5. Jos Prinzen deed wel wat er van hem verwacht werd, Hans van Gool en Martin Fransen verkeren in een vormcrisis.

VTV 4 is één van de teams in de onderste regionen van de competitie, een overwinning lag dan ook voor de hand voor de Soester tafeltennissers op bezoek in Nieuwegein. Het liep echter anders. Van Gool en Fransen verloren beide zowel van Langerak als van Eling en verloren samen ook het dubbel. Prinzen won alle drie zijn partijen en redde zo de avond die in een gelijkspel eindigde.

“Ik heb niet eens het gevoel dat ik heel slecht heb gespeeld, maar het lukte gewoon steeds net niet.”, zei Fransen achteraf verbaasd over de uitslag. Hij doelde hiermee op de wedstrijd tegen Eling waarbij alle games in de laatste twee punten werden beslist. Van Gool: “VTV is mijn oude club, ik heb hier nog nooit slecht gespeeld, maar vanavond was het bagger.”

Jos Prinzen presteert momenteel erg constant en laat weinig potjes liggen. Ook deze wedstrijd won hij alle drie zijn partijen. “Vorige week heb ik er één verloren, die had ik ook kunnen winnen. Maar ik heb deze competitie al veel meer partijen gehad die een dubbeltje op zijn kant waren en de rest ging allemaal mijn kant op.” Volgende week moet SHOT weer tegen VTV, nu echter tegen het tweede team van de Nieuwegeinse club. Dit team staat momenteel bovenaan in de competitie; tijd om stunten dus.