SHOT2 doet goede zaken in Putten

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Met een op het laatste moment geregelde invaller vertrok team 2 maandagavond naar Putten. Tsuri kon niet op tijd in Putten zijn, jeugdspeler Dennis South was bereid om de training af te zeggen en in te vallen. De omstandigheden in Putten waren perfect: ruime zaal, goed licht en volop ruimte om te spelen.

Henri startte de eerste wedstrijd en toonde wederom de goede vorm waarin hij de laatste weken verkeert. Hij deed wat de afgelopen weken al zo vaak deed: de eerste game verliezen en vervolgens 9 games op rij winnen. De derde hattrick voor Henri en daarmee komt hij op een uitstekend percentage van 87%! René had deze avond een wat moeizame start. De eerste wedstrijd werd weliswaar gewonnen, maar kwam tot stand na vijf wisselvallige games. Naarmate de avond vorderde, werd het spel beter en sleepte René zijn tweede hattrick van het seizoen binnen.

Met de 10-0 overwinning van afgelopen weekend op zak, begon Dennis goed aan de wedstrijd. Zelfs een kleine blessure aan de hand kom hem niet deren. De eerste twee wedstrijden werden gemakkelijk gewonnen, de derde wedstrijd leverde aanzienlijk meer problemen op, maar Dennis slaagde er in deze in vijf games naar zich toe te trekken en zodoende de 0-10 op het scorebord te laten verschijnen.

In de strijd om het kampioenschap deed SHOT2 dus goede zaken. Concurrenten Gispen en TTVN scoorden respectievelijk een 6-4 en een 7-3 overwinning tegen TVP. Met deze 10-0 lopt SHOT een aantal punten uit. SHOT staat nu bovenaan met 37 punten uit vijf wedstrijden. Hoeveel de voorsprong op de concurrentie precies bedraagt, is moeilijk in te schatten. TTVN staat tweede met 19 punten, maar heeft twee wedstrijden minder gespeeld. Als SHOT de huidige vorm kan vasthouden zijn de vooruitzichten in ieder geval goed. Volgende week vrijdag, 16 oktober, staat de volgende wedstrijd op het programma. Dan wordt thuis de wedstrijd tegen Gispen gespeeld.