Opnieuw 8-2 winst in een thuiswedstrijd voor jeugd SHOT 2

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 8 zij 2}Zaterdag 3 oktober speelde SHOT2 (Landelijk B) thuis tegen Cevelum. Het werd een mooie 8-2 overwinning.

Dennis begon tegen Thierry en won met 3-1. Hierna speelde Kristijan tegen Dennis en Kris had duidelijk zijn dag niet, jammer. 1-3. Toen moest ik tegen de noppenspeler Danny, heel raar spelletje maar gelukkig won ik met 3-1. De dubbel werd gespeeld door Kristijan en ik, we wonnen in een spannende 5-setter met 14-12 in de beslissende game. Stand na de dubbel: 3-1.

Kristijan moest daarna tegen Thierry spelen. Een spannende wedstrijd die Kris net niet kon winnen, zonde. Dennis speelde tegen de noppenspeler, het was een hele saaie wedstrijd om naar te kijken maar werd wel gewonnen door Dennis. De stand: 4-2. Hierna mocht ik aantreden tegen Dennis. Ik begon slecht en kwam 2-0 achter, uiteindelijk kwam het tot een 5-setter die ik won.

Nu speelde Kristijan tegen de noppenspeler en Kristijan won vrij makkelijk met 3-0. M’n laatste partij was tegen Thierry en ook die won ik. De stand: 7-2. Toen was het moment aangebroken, de 2 Dennissen tegen elkaar. Gelukkig was die van ons beter en kon Dennis aantekenen voor zijn 3de winst van de dag! Hiermee komt de stand uit op 8-2. Dit moet genoeg zijn om de koppositie vast te houden. Volgende week SKF thuis.

De percentages:
Dennis 9/12 = 75%
Kristijan 6/12 = 50%
Sean 10/12 = 83%
Dubbel 3/4 = 75%