Jeugd: weer grote uitslag voor SHOT 1

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 9 zij 1}Op zaterdag 10 oktober trad het eerste jeugdteam van SHOT aan tegen Slagvaardig uit Rheden. Deze wedstrijd moest ruim gewonnen worden aangezien onze 2 directe concurrenten tegen elkaar speelden. Dit lukte: het werd een ruime 9-1 zege!

Dennis speelde de eerste wedstrijd waar hij op een 2-0 achterstand kwam. Gelukkig wist hij dit nog om te zetten in een 3-2 overwinning. Vervolgens won Rowan met niet al te veel moeite de 2e partij. In de 3e wedstrijd had Arman veel moeite met de goede en erg vaste verdediger, maar in de 5e game was het toch Arman die aan het langste eind trok.

Het dubbel werd gespeeld door Rowan en Arman. Dat leverde niet al te veel moeite op en deze wonnen zij in 4 games. Rowan kwam in zijn 2e wedstrijd niet lekker in zijn spel en zijn tegenstander maakte daar goed gebruik van en beukte ook nog is alles raak met zijn forehand. Dit was de eerste en laatste verliespartij van de dag.

Dennis speelde zijn andere 2 wedstrijden nog in 5 games maar wist deze wel te winnen wat de einduitslag op een 9-1 overwinning bracht. Door deze ruime overwinning staat het eerste jeugdteam nu 5 punten voor op Scyedam, de nummer 2 van de poule waar we de volgende wedstrijd tegen spelen.