SHOT halverwege niet tevreden

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 7 wij 3}De hoofdmacht van tafeltennisvereniging SHOT heeft vrijdag een matige prestatie geleverd tegen koploper VTV 2. Er werd met 7-3 verloren. Van Gool pakte één van zijn drie partijen, Jos Prinzen twee. Invaller Henri ter Steeg wist geen potten te breken.

Vrijdag werd de eerste helft van de competitie afgesloten tegen de huidige koploper, VTV 2. Een bekend team voor SHOT, al vele malen is in het verleden tegen de Nieuwegeiners gespeeld. Het is dan ook voor iedereen een verrassing dat ze momenteel aan kop gaan. Dat de mannen in vorm zijn en SHOT momenteel niet speelt om over naar huis te schrijven is, dat bleek.

Henri ter Steeg vulde de afwezigheid van Martin Fransen en vakantieganger René Rietveld op. Hij kon echter geen potten breken. “Het is net een niveautje hoger dan ik gewend ben en dan loop je steeds net achter de feiten aan” duidt Ter steeg raak aan, gezien zijn steeds maar nipte nederlagen. Op de vraag of het door zijn rap naderende ouderdom of door slechts een periodieke inzinking komt, weet Van Gool zelf ook niet, maar een ding weet hij wel “ik verlies deze competitie van mensen waar ik nog nooit van verloren heb, ik baal daar van, van deze mannen heb ik bij wijze van spreken de vorige tien keer niet verloren.” Gezien het feit dat de tegenstanders net zo snel in leeftijd vorderen als hijzelf, zullen we het misschien wat naïef bij afwezigheid van vorm houden.

Prinzen wist deze competitie al een aantal keer zijn team voor schande te besparen door drie overwinningen op zijn conto te schrijven, nu moest hij zich ook bij een nederlaag neerleggen. “Over het algemeen ben ik best tevreden, maar deze pot had ik niet mogen verliezen.” Op de vraag of tegenstander Van der Hoeven niet gewoon te goed was vandaag reageert Prinzen wat gelaten: “Ja ach, dat hij goed speelt geeft nog geen vrijbrief voor mij om slecht te spelen natuurlijk.”

Nu, halverwege de competitie kan een eerste prognose worden gemaakt gezien iedereen nu tegen elkaar gespeeld heeft. Met een vierde plek bungelt SHOT momenteel op het randje van degraderen. “We moeten derde eindigen om zeker te zijn dat we niet degraderen, anders zijn we afhankelijk van hoeveel teams degraderen uit de derde divisie. Ik ben er van overtuigd dat het ons gaat lukken.” Zegt Prinzen met in het achterhoofd dat er erg veel spannende wedstrijden zijn verloren. “Alle partijen die we echt moesten winnen hebben we wel gewonnen maar alle partijen die er om hangen gaan telkens naar de tegenstander.” Aldus Van Gool.