Zwaarbevochten zege voor Jeugd SHOT 2

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 6 zij 4}Zaterdag 10 oktober speelde het 2de jeugdteam tegen SKF 1. Het werd een zwaarbevochten zege 6-4 overwinning waardoor SHOT zich handhaaft op de eerste positie in de Landelijke B klasse.

Dennis begon tegen Pieter. En deze wedstrijd ging in 4en verloren worden door Dennis. 0-1. Toen speelde Kristijan tegen Kevin. Krisitijan verloor met 12-10 in de 5de. 0-2 achter. Dit beloofde niet veel goeds. Hierna speelde ik m’n wedstrijd tegen een jongen waarvan ik de naam niet meer weet. Ik won, 3-0. De stand 1-2. De dubbel werd ditmaal verzorgd door Dennis en Kristijan. Ook deze wedstrijd verloren we in 5en. 1-3.

Nu mocht Kristijan aantreden tegen Pieter. Het was een spannende wedstrijd die in 5en werd gewonnen door Kristijan. 2-3. Nu moest Dennis tegen de anonieme jongen spelen. Hij deed wat hij moest doen en won deze wedstrijd met 3-1. 3-3. Toen moest ik spelen tegen Kevin. De 1ste game wist ik te winnen, maar de 2 volgende games had ik totaal geen grip op de net en randballen. Ik sleepte er een 5de set uit die ik verloor met 12-10. 3-4.

Kristijan moest toen tegen de anonieme speler en won. 4-4. Ik speelde mijn laatste wedstrijd tegen Pieter. Gedemotiveerd kwam ik 2-0 achter maar vocht ik mezelf terug en won uiteindelijk met 12-10 in de 5de game. Dennis speelde zijn laatste wedstrijd tegen Kevin, die maar weer eens bewees een engeltje op zijn schouder te hebben zitten met al z’n geluksballen. Maar Dennis won wel, waardoor de stand uiteindelijk 6-4 is geworden.

Na de eerste helft van deze competitie staan we nog steeds op de koppositie met 34 punten. De percentages:
Kristijan 8-15 = 53%
Dennis 11-15 = 73%
Sean 12 –15 =80%
Dubbel 3-5 = 60%