Kleine overwinning voor SHOT2

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 6 zij 4}Vrijdagavond speelde het tweede de thuiswedstrijd tegen Gispen. Een spannende wedstrijd die resulteerde in een 6-4 overwinning voor de Soester tafeltennissers.

Net als de vorige wedstrijd moest op het laatste moment een invaller geregeld worden. Wederom was Dennis South bereid om deze avond te spelen. En niet onverdienstelijk! Met twee knappe overwinningen toonde hij de uitstekende vorm waar hij momenteel in verkeert. Zijn eerste partij tegen de sluwe vos Te Boekhorst ging net verloren: 11-9 in de vijfde game, nadat Dennis nog wel knap terug was gekomen van een 2-1 achterstand. Dennis’ tweede partij werd een eenvoudige 3-0 overwinning op Goldstein. De derde partij sprong er toch wel uit. Tegen kopman David Dijk moest er ook een vijfde game aan te pas komen om de beslissing te brengen. In deze game toonde Dennis dat hij ook mentaal goed mee kan komen. Een kleine achterstand en een matchpoint werden weg gewerkt om vervolgens op zijn derde matchpoint de partij met 14-12 naar zich toe te trekken!

Door de overwinning van South op Dijk nam SHOT een beslissende 5-3 voorsprong op de gasten uit Culemborg. De partij daarvoor was al even spannend. René de Gier en Rob te Boekhorst maakten er ook een kraker van die in de verlenging van de vijfde game werd beslist. René toonde wederom aan dat de vijfde game hem dit seizoen erg goed gezind is en wist op 10-8 twee matchpoints weg te werken en vervolgens zelf op zijn tweede matchpoint toe te slaan.

Na de nederlaag van René in de negende partij tegen Goldstein, haalde Henri in de laatste wedstrijd de overwinning binnen door van Te Boekhorst te winnen. Waar hij in de heenwedstrijd nog veel problemen had met de service van Te Boekhorst, ging dat deze keer een stuk beter wat resulteerde in de overwinning voor Ter Steeg. Hiermee sleepte hij zijn tweede partij van de avond binnen en blijft daarmee de sterke constante kopman van het team.

Door net als in de heenwedstrijd van deze lastige opponent te winnen, doet SHOT weer goede zaken in de strijd om het kampioenschap. De voorsprong op TTVN bedraagt 16 punten, maar zij hebben twee wedstrijden minder gespeeld. In percentages is de stand 72% voor SHOT tegen 67% voor TTVN. Komende vrijdag staat de return tegen het Amersfoortse Over ’t Net op het programma, en vervolgens op maandag 26 oktober de topper tegen TTVN.