Mooie opsteker voor SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 8 zij 2}De Soester tafeltennissers waren in de eerste helft van de competitie wat tegengevallen, er viel dus wat goed te maken in de tweede helft. Hiermee is een hele goede start gemaakt door met 8-2 van directe concurrent voor degradatie VTV 4 te winnen.

Hiermee is het gevaar voorlopig geweken. Na een tegenvallende 5-5 in de uitwedstrijd tegen VTV 4 was de doelstelling afgelopen vrijdag om een ruime overwinning neer te zetten. De Nieuwegeiners werkte deze plannen in de hand door met een invaller richting Soest te komen, in plaats van hun met kop en schouders er bovenuitstekende kopman Eling.

De hele wedstrijd ging in een vloek en een zucht voorbij, slechts twee van de best-of-five partijen werd in vier games gespeeld, de rest in drie. Bij VTV was het Marco Langerak die in de openingspartij dankbaar gebruik maakte van de opstartproblemen van Martin Fransen. Ook René Rietveld kon het kamikazespel van Langerak niet genoeg weerstand bieden. De rest van de partijen gingen zoals gezegd met speels gemak richting de Soesters.

Zelfs de dubbel werd door Prinzen en Rietveld gewonnen: “We wonnen tot nu toe amper dubbels, misschien zegt die overwinning wel iets over de omslag die we aan het maken zijn.” Aldus de opgetogen Rietveld. Ook Prinzen is te spreken over het eindresultaat: “Dit hadden we nodig, een opsteker. Het is een combinatie van kwaliteit, geluk en wilskracht, sport dus! Ik hoop dat we deze winning mood kunnen vasthouden.” Voor SHOT staat volgende week een andere concurrent te wachten: SVE. Martin Fransen ziet het wel zitten. “In de uitwedstrijd was het duidelijk dat er meer in zat, we gaan ze pakken!”