Roy Kapel schittert op ranglijsttoernooi

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Roy Kapel heeft het toernooi van Hoorn afgesloten met een overwinning en heeft daardoor de A-status Pupil behaald.

In de voorronden zijnde twee wedstrijden gaf hij in totaal 11 punten weg.

Daarna speelde hij in het Hoofdtoernooi 2 wedstrijden, beiden met 3-0. In de halve finale moest hij heel ongelukkig een set afstaan met 15-13, waarna hij vervolgens eenvoudig won met 3-1. De finale ging tussen Mathijs Verhoeven (Rega) en Roy. De eerste set won Roy overtuigend met 11-4. De tweede verloor hij echter met 11-4. De derde set was voor Roy met 11-8 en de vierde set met 11-2. Hierdoor werd hij A-pupil. Hij werd alle wedstrijden gecoached door Kristjian, die Roy goed in concentratie hield.