Mag ik u even aan het logo op de rug van uw shirt voorstellen?

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op het nieuwe clubshirt prijkt naast de naam van onze hoofdsponsor Menereis nog een tweede sponsornaam: InnerCompass! We kennen InnerCompass al van de sponsoring van de OpenSoester. We zijn dan ook zeer verheugd dat we InnerCompass nu ook als shirtsponsor mogen verwelkomen! Onze sponsor stelt zich graag aan je voor.

 

Topcoaching met effect is toptraining, een extra naast speltechniek en fysieke training. Het gaat over het magische moment in elke wedstrijd en over het zelf creëren van die magie. Mijn naam is Nanda Menereis en ik bevind mij regelmatig in goed tafeltennisgezelschap.

Wanneer ik een wedstrijd zie, kijk ik vooral naar de energie van spelers en speelsters. Hebben ze vleugels, of wint de zwaartekracht? Hoeveel ruimte van het speelveld hebben ze in eigendom en wat maakt dat die ruimte varieert? Kun je daar zelf invloed op hebben? Ja dat kan, en om te winnen zou je in flow moeten zijn. In flow is je aandacht maximaal bij wat je aan het doen bent en verloopt de wedstrijd als vanzelf.

Het is te leren om op die magie te vertrouwen. En belangrijker nog, als iets je dwars zit, waardoor je minder goed speelt, kun je dat integreren, er bij laten horen, zodat je toch als één geheel kunt spelen en elk gevoel kunt inzetten om te winnen.

Ook op andere momenten komt deze coaching goed van pas. Tussen topsport en topmanagement is in die zin niet zoveel verschil. Ook een relatie lijkt soms net topsport. Wil je meer inzicht in jouw spel, in je gezondheid, je relatie, carrière of levensdoel, maak dan eens kennis met mijn bijzondere wijze van waarnemen, die je een andere kijk op je leven biedt.

Ter viering van deze toch bijzondere verbintenis tussen SHOT en Inner Compass kunnen leden van SHOT tot eind 2009 bij mij terecht ter kennismaking met deze coaching voor 35 eur45 minuten) of met een volledige reading voor 50 euro. Wilt u meer informatie? Bezoek www.innercompass.nl/top-sport-coaching of bel mij: 035 602 72 35

Wellicht tot ziens, hartelijke groet,

Nanda Menereis

 

Ondertekening sponsorcontract InnerCompass