Jeugd: SHOT 1 houdt concurrent van het lijf

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 5 wij 5}Op zaterdag 24 oktober speelde het 1e jeugdteam van SHOT uit tegen Scyedam in Schiedam . We hadden verwacht dat het een spannende wedstrijd zou worden en dat werd het ook; uitslag was 5-5.

Dennis speelde de eerste wedstrijd. Hij kwam met 2-0 achter maar gelukkig won hij met 3-2. Vervolgens verloor Arman kansloos met 3-0, want hij was niet zo geconcentreerd. In de 3e wedstrijd had Rowan zeer makkelijk gewonnen van een jonge verdedigster. Ze had aan beide kanten noppen; het werd 3-0.

Het dubbel werd gespeeld door Rowan en Dennis. Ze hadden wel goed gespeeld maar de tegenstanders waren te goed. Rowan en Dennis verloren met 3-1. Dennis speelde zijn 2e wedstrijd niet lekker de tegenstander was erg goed dus verloor Dennis met 3-2 in de 5e. De 2e wedstrijd van Rowan was wel goed maar de tegenstander was te goed dus hij verloor met 3-0.


De 2e wedstrijd van Arman ging aardig goed tegen de verdediger hij stond in de 1e game achter met 10-3 maar hij kwam terug en won met 12-10 en won ook zo de wedstrijd met 3-0.

Rowan speelde zijn laatste wedstrijd heel simpel. Waar Arman en Dennis heel veel moeite mee hadden, maar Rowan niet en die won hij 3-0 met gemak.


De laatste wedstrijd van Dennis hadden we allemaal verwacht met 3-0 te winnen, maar hij was niet geconcentreerd; het werd 2-2, maar Dennis concentreerde zich weer goed en won met 11-9 de laatste game. De allerlaatste wedstrijd van Arman die was een beetje te moeilijk voor Arman en verloor heel makkelijk met 3-0.