Jeugd: Dramatische nederlaag SHOT 3

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 6 wij 4}De opdracht voor deze wedstrijd was winnen met minimaal 7 -3 ten einde de tweede plaats in de poule zeker te stellen. Het werd echter een nederlaag van 6-4 die echter niet nodig was geweest. De wedstrijd werd gespeeld door Luuk, Michael en Roy. Michael trad voor de eerste wedstrijd achter de tafel AAN tegen Rob Seldenrijk. Rob was een maatje te groot voor Michael. Micheal verloor met 3-0. De tweede wedstrijd was voor Roy tegen Mathijs. Roy won met 3-0. Hierna moest Luuk tegen Mirdyn. Luuk won de wedstrijd moeizaam in vijven. 3-2. De tussenstand was dus 2-1 voor SHOT.

Het dubbel werd een strijd tussen Luuk/Michael en Rob/Mathijs. SHOT verloor deze strijd met 3-2. Tussenstand 2-2. Na de pauze begon Michael tegen Mathijs. Michael verloor met 3-0. Luuk contra Rob werd een overwinning voor Rob met 3-1. Roy vervolgens tegen Mirdyn. Ook Roy verloor zijn wedstrijd met 3-2. Hierna Luuk tegen Mathijs hetgeen uitmondde in een overwinning in vijf sets voor Luuk.

De voorlaatste wedstrijd was voor Michael tegen Mirdyn. Michael won zijn enige wedstrijd deze dag met 3-0. De laatste wedstrijd was Rob tegen Roy. Roy won weliswaar een set maar was toch niet opgewassen tegen Rob. 3-1 Einduitslag TTVN2 – SHOT 3:  6-4. Een nare wedstrijd waarin een aantal mensen meende het Shot shirt te moeten verdedigen met vloek en scheldpartijen en het verwensen van tegenspelers. Ik heb mij afgevraagd of dergelijke spelers het waard zijn het SHOT shirt te dragen. Je maakt in elk geval geen reclame voor je club en zeker niet als het zo erg is dat de leiders van de tegenpartij het nodig vinden om in te grijpen. Het verlies van de tweede plaats valt daar eigenlijk bij in het niet.