Jeugd: SHOT 2 boekt 7-3 overwinning

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 3 wij 7}Afgelopen zaterdag speelden wij een uitwedstrijd tegen Never Despair 1. We moesten flink wat punten gaan pakken aangezien onze concurrent tegen de nummer 3 speelde.

Kwart over 12 verzamelen en na dik een uur in de file te hebben gestaan kwamen we eindelijk om 2 uur ongeveer pas aan. We werden netjes ontvangen met een drankje en mochten gaan inspelen.

 

Dennis begon tegen Jeremy en hij won vrij makkelijk met 3-1. Kristijan speelde nu zijn wedstrijd tegen Dani die dit seizoen nog geen wedstrijd heeft kunnen winnen. Hij won met 3-0. Ik mocht aantreden tegen Luuk, noppenspeler. Het was een spannende wedstrijd waarin ik de eerste game makkelijk won maar de 2 daarop volgende games verloor. Ik wist mezelf terug in de wedstrijd te vechten en won met 3-2.

Dennis en Kristijan verzorgen ditmaal de dubbel, net als vorige week was het niet veel soeps en verloren zij dan ook met 3-0. Stand na de dubbel 1-3. Dennis speelde tegen Dani en ook hij kon zijn partij winnend afsluiten. Toen moest ik tegen Jeremy, de eerste game won ik zeer gemakkelijk. Maar de 2 games daarna kon ik totaal niks inbrengen bij het goede spel van mijn tegenstander. De 4de game kwam ik nog goed mee tot 8-8 maar verloor ik uiteindelijk met 11-8. Stand 2-4. Kristijan speelde zijn 2de partij tegen Luuk, en hij had overduidelijk last van zijn noppen. 3-4.

Ik speelde mijn laatste wedstrijd tegen Dani, wat echter een formaliteit was. Ik won 3-0. Dennis speelde zijn wedstrijd tegen Luuk, wat een hele belangrijke was. En een hele spannend ook nog! Dennis won deze partij met 3-2 waarin hij het nog onnodig spannend maakt door met 8-2 voor te komen en zijn tegenstander terug te laten komen tot 8-8. Kristijan speelde de laatste wedstrijd van de dag en won deze met heel goed spel van Jeremy met 3-0. De einduitslag 3-7 voor ons.

Onze concurrent heeft 5-5 gespeeld en wij zijn 2 punten uitgelopen. Volgende week thuis, DE wedstrijd waarop we allemaal gewacht hebben. SHOT 2 – Dordrecht 1. Met 3 punten voorsprong gaan we onze koppositie verdedigen tegen onze directe concurrent voor het kanpioenschap.

Percentages:

Dennis 14/18 = 78%

Kristijan 10/18=55%

Sean 14/18 = 78%