Jeugd: SHOT 3 zakt op ranglijst

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 2 zij 8}Zaterdagmiddag kreeg het derde jeugdteam HTC op bezoek. Het werd een zware middag die resulteerde in een 2-8 nederlaag.

De wedstrijd werd gespeeld door Luuk, Michael en Reinier. Roy was dubbelaar. Luuk beet het spits af en won zijn wedstrijd met 3-0. De tweede wedstrijd was voor Reinier. Hij bleek niet opgewassen tegen zijn tegenstander en moest deze in vieren de zege laten:1-3. Daarna was Michael aan bod. Michael verloor in vijven 2-3. Het dubbel werd gespeeld en verloren met 3-0 door de combinatie Luuk/Roy.

Dit betekende dat de stand met de rust inmiddels 1 tegen 3 was.

Na de rust begon Reinier en ook hij verloor in een viersetter. Luuk speelde hierna zijn tweede wedstrijd en won deze met 3-1 hierdoor werd de tussenstand 2-4. Michael verloor zijn wedstrijd in een vijf setter.


Reinier was daarna niet opgewassen tegen zijn tegenstander (Eenhoorn); tussenstand 2-6. Michael’s laatste wedstrijd ging ook voor hem verloren. Zijn tegenstander was een maatje te groot. Hij verloor met 3-0. De laatste wedstrijd was voor Luuk, maar ook hij kon zijn goede dag niet meer overeind houden waardoor de eindstand 8-2 in het voordeel van HTC 1 werd.


Hierdoor ging de derde plaats in de ranglijst verloren en wordt deze ingenomen door Rega, zijnde onze tegenstander van volgende week. Gezien het programma wat nog gespeeld moet worden is het nog steeds mogelijk op de tweede plaats te eindigen. Wel zal er dan wat aan de inzet van het team moeten veranderen.